Afbeelding
Foto: aangeleverd

Met deze tips zit je er dit jaar perfect bij

Algemeen

Is jouw goede voornemen om dit jaar meer te ontspannen? Met de volgende drie tips creëer je in een handomdraai zowel binnen- als buitenshuis de perfecte plek hiervoor. Gebruik deze plek dan ook om lekker te zitten, een dutje te doen of om wat quality-time met je gezin en vrienden te hebben.

Kies voor buitenzonwering
Niks is vervelender dan een warme, schaduwloze plek op een hete zomerdag. Gelukkig is buitenzonwering een goede oplossing, waarmee je ervoor zorgt dat je altijd de perfecte temperatuur behoudt. Bovendien is buitenzonwering een duurzaam en goedkoper alternatief voor een airco. Er bestaan verschillende soorten buitenzonwering, waaronder zonneschermen en zonneluifels. Het voordeel van een uitvalscherm is dat je hier ook schaduw mee creëert op je terras. Zo weet je zeker dat je deze zomer zowel binnens- als buitenshuis perfect zit met een koel drankje en een goed boek.

Een knus hoekje in de tuin
Ben je op zoek naar een plekje waar je lekker zit én je even terugtrekt? Maak dan een knus hoekje in de tuin. Zorg het liefst voor een schaduwrijk plekje waar je eventueel ook droog en uit de wind zit. Plant bijvoorbeeld een grote boom, omring jezelf met planten of maak in de tuin een overkapping. Het knusse hoekje maak je vervolgens af door een lekkere luie stoel te plaatsen en te kiezen voor leuke accessoires. Zet in je gezellige hoekje bijvoorbeeld een vuurkorf en plaats hier rondom wat leuke stoeltjes of een bankje. Je zult zien dat je hiermee optimaal tot rust komt.

Eigen plek in huis
Zeker als je een druk gezin hebt, kom je soms wat rust en privacy te kort in je eigen huis. Een oplossing hiervoor, is door het creëren van een eigen plek in huis. Maak bijvoorbeeld een extra kamer als loungehoek of hobbykamer, of maak van je slaapkamer een luxueus paradijsje. Uiteraard is het ook mogelijk om je woonkamer een makeover te geven, zodat je ook hier volledig tot jezelf komt. Verplaats een aantal meubels, koop wat, nieuwe accessoires en geef alles een likje verf. Zo geef je je woonkamer binnen no time een nieuwe look.

(Dit is een betaald artikel)

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant