Tijdens VakantieFUN staan diverse sportclinics op het programma, zoals bijvoorbeeld judo.
Tijdens VakantieFUN staan diverse sportclinics op het programma, zoals bijvoorbeeld judo. (Foto: aangeleverd)

Inschrijfperiode VakantieFUN vervroegd

REGIO - Zes weken zomervakantie je kind bezighouden is voor veel ouders lastig te organiseren, laat staan als je kind niet mee kan doen aan het reguliere aanbod, omdat het kind kwetsbaar is en niet zomaar in de groep past. Stichting Sport-Z organiseert daarom ook dit jaar weer  VakantieFUN in samenwerking met de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. De inschrijfperiode start dit jaar al na de voorjaarsvakantie op maandag 24 februari. 

Van 6 tot en met 31 juli kunnen kinderen van 6 tot en met 17 jaar die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben, onder professionele begeleiding meedoen met het creatieve en sportieve programma in sportcomplex De Meent Bauerfeind. Stichting Sport-Z is de afgelopen 4 jaar met succes deze uitdaging aangegaan om kinderen een mooi programma te bieden. Gezien het specifieke gedrag van de deelnemers wordt er gedurende de dag vooral gelet op structuur, duidelijkheid, bekendheid en plezier.

Meedoen
Ouders en verzorgers van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in een van de desbetreffende gemeenten wonen, kunnen hun kind vanaf 24 februari aanmelden voor VakantieFUN via www.sport-z.org/vakantiefun. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Inschrijven kan tot 31 maart 2020. VakantieFUN vindt plaats in de eerste 4 weken van de zomervakantie van maandag t/m vrijdag.

Voor vragen over VakantieFUN kunt u contact opnemen met Hester Zwart via 06-52 49 32 64 of h.zwart@sport-z.org

Meer berichten