Met de kleding, accessoires of een kado van Kado&Zo steel je de show.
Met de kleding, accessoires of een kado van Kado&Zo steel je de show. Foto: Margreeth Anema

De videotheek eruit, meer kleding erin!

Algemeen Bedrijf Belicht

‘Even een filmpje halen’ op zaterdagavond bij videotheek ’t Centrum is er binnenkort niet meer bij. De videotheek is sinds de jaren 90 een begrip in Heiloo. In 2011 doopte eigenaresse en winkelier van het eerste uur Lisette Reijersen van Buuren haar zaak om tot Kado&Zo, waarbij ze de helft van de winkel reserveerde voor kadoartikelen en modeaccessoires. De winkel bleef een begrip.

In 2016 breidde de vooruitziende onderneemster haar collectie uit met kleding en sneakers, inmiddels heeft ze haar hart hieraan verpand en moet de videotheek plaatsmaken voor een uitgebreidere collectie kleding en meer overzicht voor de klant. Weer een mijlpaal voor de onderneemster pur sang. Waar de dvd-collectie naartoe gaat? De dvd's zijn vanaf vandaag voor iedereen te koop vanaf € 2,50 per stuk.

Film huren moderne stijl

“Ik blijf een filmfanaat maar toen ik het uitstapje naar kadoartikelen en kleding maakte had ik nooit verwacht dat ik dat nog leuker zou vinden,” vertelt Lisette. Voor alle Heilooër mede-filmfanaten heeft ze wel een oplossing bedacht: “Ik blijf de nieuwste films bestellen en heb nu met ongeveer 40 klanten een WhatsAppgroep waarin ik op maandag doorgeef welke films er beschikbaar zijn. Je kunt de nieuwste series en films dan alsnog bij me komen huren voor € 10 per maand," aldus Lisette. Iedereen kan zich opgeven voor deze manier van film huren moderne stijl, zo blijft ‘even een filmpje halen bij Lisette’ toch een beetje bestaan.

Scandinavisch = kwaliteit

Waar Lisette niet over uitgepraat raakt is haar kleding- en sneakerscollectie die zij binnenkort gaat uitbreiden. Vanaf maandag 24 februari kunt u in de verbouwde winkel een nog uitgebreidere collectie Scandinavische merkkleding verwachten. De kleding is modieus en heeft een perfecte pasvorm, maar ook de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend. De kleding is tijdloos en je kunt het jaren dragen. “Het is niet drie keer wassen en dan weggooien,” zo legt Lisette uit. “Scandinavische ontwerpers snappen het gewoon,” vult zij enthousiast aan. Tot die tijd is er overigens nog SALE met stapelkorting tot wel 60%.

Daarbij heeft Lisette nog drie Nederlandse merken geselecteerd en in haar collectie opgenomen waarbij de kwaliteit vergelijkbaar is met die van de Scandinavische merken: By Bar, Juul & Belle en Zusss, waarvan het laatste merk ook leuke woon- en modeaccessoires heeft die natuurlijk ook in de winkel aan de Heerenweg te vinden zijn

Met een kado van Kado&Zo steel je de show

De kadoartikelen die je aantreft in de winkel bij Lisette zijn overigens niet standaard. Voor bijzondere en leuke kado's in alle prijsklassen kun je hier terecht. Maar ook voor alle leeftijden én voor mannen en vrouwen: van kinderkleding (Feetje) maat 44 tot en met 86 tot schoudertassen, sieraden, verzorgingsproducten en bijvoorbeeld de horloges van OOZOO, maar ook voor wijn en het servies van HKliving. Lisette en haar team adviseren je graag. Met een kado van Kado&Zo steel je in ieder geval de show!

De nieuwe collectie wordt zaterdag 28 maart geshowd bij de winkel. Zoals u gewend bent zal de modeshow buiten plaatsvinden op de rode loper waar de modellen om 12.00, 14.00 en 16.00 uur de nieuwe zomercollectie zullen laten zien. Onder het genot van een hapje, drankje en met de muziek van DJ Bodhi bent u welkom om te komen kijken. Als u gelijk besluit een van de mooie items aan te schaffen of u koopt iets anders in de winkel dan krijgt u een goed gevulde goodiebag of een mooie prijs. “Het is feest dus bij besteding van minimaal € 75 heb je altijd prijs,” aldus Lisette die hoopt dat iedereen even gezellig langskomt.

Tekst: Margreeth Anema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief