Afbeelding

IVN-wandeling in de Wimmenummerduinen

Algemeen

EGMOND AAN DEN HOEF - Wat doet zo'n zachte winter met de natuur? Is het nou een late herfst of een heel vroeg voorjaar? Nou, geen van beide!

In het beschutte bosgebied van de binnenduinrand ziet u al echte voorjaarsboden: sneeuwklokjes! De bomen kunt u in deze tijd herkennen aan de schors en de knoppen en de structuur van de takken. U maakt een slinger door het open duingebied, waar u verschillende mossen kunt ontdekken en kunt genieten van het landschap.

Op zondag 2 februari beginnen we om 11.00 uur bij het PWN-informatiebord op het parkeerterrein aan het Nachtegalenpad, aan de noordkant van Egmond aan den Hoef. U moet zelf zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN (www.pwn.nl). Warme kleding en stevige schoenen aanbevolen. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Een donatie van € 2,50 wordt op prijs gesteld. Opgeven vooraf is niet nodig. Voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar hanneke@jpdg.nl of bellen: 072-5337601. Kijk ook eens op de website: www.ivn.nl/nkl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant