Daniëlle van der Bunt.
Daniëlle van der Bunt. Foto: aangeleverd

Danielle van der Bunt Yoga in Limmen: een cocon van rust en ontspanning

Algemeen Bedrijf Belicht

Daniëlle van der Bunt Yoga & Mindfulness
Schipperslaan 4h Limmen
06- 51 88 33 02
www.daniellevanderbunt.nl
info@daniellevanderbunt.nl
fb: yoga danielle
insta: yoga daniëlle

Een cocon van rust en ontspanning, zo kan je de yogastudio van Daniëlle van der Bunt in Limmen gerust noemen. Een sfeervolle ambiance, de kaarsjes staan aan en de heerlijke geuren van warme aromatische oliën dwarrelen door de knusse ruimte. Als je je schoenen uitdoet en op een van de veertien yogamatten neerstrijkt dan voelt de verwarmde vloer behaaglijk aan. In de met veel natuurlijke elementen en groentinten ingerichte studio heerst een prettige stilte.

Beginners, gevorderden, dames, heren en jeugd: yoga is voor iedereen
In deze oase van rust kun je aan jezelf werken onder begeleiding van yogadocente Daniëlle. "Hier sluiten we ons af van de prikkels van buitenaf. Het is gezond om jezelf af en toe even los te koppelen en zo tijd voor jezelf te nemen," legt zij uit. Daniëlle van der Bunt yogastudio biedt vijf dagen per week verschillende yogalessen aan, de een is gebaseerd op kracht terwijl de ander juist is gebaseerd op diepe ontspanning of spierlengte. Iedereen kan deelnemen, zowel beginners als gevorderden en zowel dames als heren. Binnenkort biedt zij ook stoelyoga aan, speciaal voor ouderen of mensen die niet op een matje willen liggen.

Rug, nek, schouders
Daniëlle ademt yoga, ze ziet het als een lifestyle. Vroeger gaf zij lessen op het gebied van dans, theater en beweging. Omdat destijds de klachten in haar onderrug niet over wilden gaan, probeerde ze eens een yogales uit. "Ik voelde wat yoga deed met mij en ik besloot de 3-jarige docentenopleiding te gaan volgen. Ik geef nu al een aantal jaren met veel plezier en liefde yogalessen. Het allermooiste is dat ik nu helemaal geen rugklachten meer heb," vertelt ze enthousiast. Hierdoor biedt ze naast de reguliere yogalessen ook therapeutische yogalessen aan met de nadruk op rug, nek en schouders, daarin heeft zij zich gespecialiseerd.

Workshops en massage
Daniëlle biedt ook massages en diverse workshops aan. Als je behoefte hebt aan een ontspanningsmassage of hot stone massage, dan bent u bij Daniëlle in professionele handen. Ook verzorgt ze privé yoga (aan één persoon of een besloten groep), strandyoga, 1-daagse detox retreats, ademcoaching en yoga- en mindfulnesslessen op scholen en bij bedrijven. "Ik geef bijvoorbeeld les op het Bonhoeffercollege; het is een prachtig middel om in te zetten om meer rust en balans te creëren binnen de school," aldus Daniëlle.

Way of life
"Yoga is een way of life," vertelt Daniëlle. In haar lessen geeft ze ook tips hoe mensen yoga kunnen integreren in het dagelijks leven, bijvoorbeeld hoe je beter slaapt of hoe je gedurende de dag meer in balans kunt blijven. Zelf heeft ze veel aan yoga gehad en dat merk je, Daniëlle heeft een bepaalde rust over zich. "Yoga is ook gewoon leuk," vult Daniëlle aan. "Je wordt meegenomen in de flow, je hoeft nergens aan te denken. Het is soms pittig maar daar praat ik je wel doorheen," glimlacht ze.

Gratis proefles én korting op massage
Daniëlle nodigt iedereen uit om in februari gratis kennis te maken met yoga. Een proefles is deze maand gratis. Ook geeft zij in deze kennismakingsmaand 15% korting op massages. U kunt zich hiervoor telefonisch aanmelden of een mail sturen. Zo kunt u zelf voelen wat yoga voor u doet.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant