Na het wandelen kun je aan de stamppot en volgt er een gezellige afterparty!
Na het wandelen kun je aan de stamppot en volgt er een gezellige afterparty! Foto: aangeleverd

Stamppotloop 2020

Algemeen

EGMOND-BINNEN - Op zaterdag 7 maart wordt in Egmond-Binnen de elfde editie van de Stamppotloop georganiseerd.

Voor degenen die de Stamppotloop nog niet kennen: er wordt een mooie wandeling uitgezet over een afstand van 5 en 10 kilometer. De wandeling start in het centrum van Egmond-Binnen en er wordt ieder jaar een verrassend mooie route uitgezet, compleet met rustpunten verzorgd door vrijwilligers en het oud-comité van Egmond op z'n Kop.

In samenwerking met restaurant Herberg Binnen staat er na afloop een groots stamppotbuffet voor u klaar met diverse stamppotten, worst en vlees met alles erop en eraan. Dit buffet wordt muzikaal begeleid door entertainer Paul Vlaar, die elk jaar een waar feest weet te maken van de afterparty. De organisatie noemt dit stiekem het gezelligste feest van het jaar! Vanaf 13.30 uur wordt er verzameld met koffie en thee, waarna er om 14.00 uur wordt gestart met de wandeling. Na terugkomst begint het feest en kunt u genieten van het stamppotbuffet en de muziek.

Om 23.00 luiden wordt het eind van deze gezellige dag ingeluid. Kaarten voor de Stamppotloop kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar bij Herberg Binnen en bij Elektrowinkel Apeldoorn. Voor groepen vanaf 8 personen zijn er tafels te reserveren via stamppotloop@hotmail.com. Deze kosten € 26,50 per persoon, inclusief 5 consumptiemunten. U bent dan verzekerd van een tafel voor uw gezelschap. Wees er snel bij, in verband met een beperkt aantal tafels.

De organisatie ziet u graag op 7 maart.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant