Fractievoorzitter Heiloo-2000 geeft stokje door

Corrie Konijn
Corrie Konijn (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Corrie Konijn, fractievoorzitter van Heiloo-2000, heeft tijdens de algemene ledenvergadering vanavond haar besluit toegelicht waarom zij na ruim vier jaar stopt als fractievoorzitter.

"Het fractievoorzitterschap vergt ontzettend veel voorbereidingstijd en dat past al geruime tijd niet meer in mijn agenda en dan moet je besluiten nemen", aldus Corrie Konijn.
Ruim een half jaar geleden heeft zij de voorzitter van het bestuur van Heiloo-2000 op de hoogte gesteld van dit te nemen besluit. Toen werd haar verzocht om aan te blijven zodat haar nieuwe collega's, die na de verkiezingen in de Raad zijn aangetreden, wat meer 'vlieguren' konden maken. Uiteraard heeft Corrie Konijn gehoor gegeven aan het verzoek om nog even aan te blijven.

Het bestuur en de fractie gaan zich de komende weken buigen over de opvolging en de taakverdeling binnen de partij. Corrie Konijn heeft er alle vertrouwen in dat een goede opvolger wordt gekozen.

Corrie Konijn blijft haar raadslidmaatschap voor Heiloo-2000, het voorzitterschap in de commissie Openbare Ruimte, haar werkzaamheden in de auditcommissie, de BUCH werkgroep financiën en de regionale Raadswerkgroep uitvoeren. 

Meer berichten