Afbeelding
Foto: STiP Fotografie

S.O.S. Joep Ursem Schilderwerk

Algemeen Bedrijf Belicht

Kwaliteit staat voorop

Adres: Uijterwaardt 4, 1851 GH Heiloo; telefoon: 06-25066812; e-mail: sos.joepursem@quicknet.nl

Na zijn opleiding aan de Hotelschool ging Joep Ursem de horeca in. Daarna werd hij projectleider schoonmaak op Schiphol waar hij verantwoordelijk werd voor de sanitaire dienstverlening. Inmiddels is hij tien jaar werkzaam als zzp'er. Wat ooit zijn hobby was is nu zijn werk.

Het begin
Tijdens de periode dat Joep in loondienst werkte hielp hij vaak in de weekenden vrienden en kennissen met schilderen. Toen hij door reorganisatie van het bedrijf waar hij werkte op straat kwam te staan was het voor Joep duidelijk. Nooit meer in loondienst maar voor zichzelf een bedrijf opstarten. Tien jaar geleden begon Joep met zijn bedrijf S.O.S. Joep Ursem Schilderwerk. S.O.S. staat voor Schilderwerk, Onderhoud, Schoonmaak. Schilderen is de hoofdactiviteit maar daarnaast kan Joep ook houtwerk vervangen en behangen. Wilt u kleuradvies of moet er spuitwerk worden gedaan op plafond, wand of metalen deuren? Ook dan bent u bij S.O.S. Joep Ursem Schilderwerk aan het goede adres. Op aanvraag kunnen eventueel ook andere kleine klusjes gedaan worden.

Kwaliteit
De kwaliteit staat voorop bij Joep. Niet alleen aan zijn werk stelt hij hoge eisen maar ook de kwaliteit van de producten waar hij mee werkt moeten van zeer hoge kwaliteit zijn. Joep werkt met Sigma-producten. De fabrikant Sigma geeft een lange garantieperiode op de producten waardoor het schilderwerk er voor een langere periode tegen kan. Maar Joep vindt niet alleen dat belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de producten waar hij mee werkt moet goed zijn. Ook de kwaliteit van de schilder moet van hoog niveau zijn. Verf kan goed zijn, maar als iemand verf zonder verstand van zaken op het hout aanbrengt kan het er zo weer afkomen. Wat Joep Ursem ook zeer belangrijk vindt is dat afspraken nagekomen moeten worden. Hij is dus een man van afspraken!

Klantenkring
Inmiddels heeft Joep een grote vaste klantenkring, vooral in Heiloo, om zich heen verzameld. De eerste klanten van tien jaar geleden komen nu weer terug voor een tweede ronde. En door de mond-tot-mondreclame wordt het steeds drukker. Vele aanvragen komen bij hem binnen voor het schilderwerk binnen en buiten. Joep gaat na een aanvraag altijd bij de mensen langs. Hij bekijkt wat de klant wil, doet een offerte en spreekt dan af wanneer er geschilderd kan gaan worden. In het voorjaar werkt Joep samen met een andere schilder. Dit doet hij voor een periode van ongeveer drie maanden. "Om de eerste drukte te tackelen," aldus Joep. "Een fijne vent waar ik al jaren mee werk en waar ik ook voor in kan staan."

Op 18 januari van dit jaar bestaat S.O.S. Joep Ursem Schilderwerk tien jaar. Joep wil alle mensen bedanken voor de afgelopen jaren en het in hem gestelde vertrouwen.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant