Stichting Jeugdtheater Heiloo staat het eerste weekend van februari in Theater De Beun en kon de donatie goed gebruiken.
Stichting Jeugdtheater Heiloo staat het eerste weekend van februari in Theater De Beun en kon de donatie goed gebruiken. (Foto: aangeleverd)

XopX doneert aan...

LIMMEN - Kringloopwinkel XopX knalde het jaar 2019 uit en heeft vanaf november aan de onderstaande doelen geld weggegeven:

€ 5.000: Stichting vrienden van Allahein Foundation Gambia voor tuinbouwproject Kuntaur Gambia;

€ 2.250: 15 x € 150 voor kerstwensen 2019: aan diverse verenigingen/personen;

€ 1.000 gaat naar: Stichting Holland Bolga Support, faciliteren opleidingen tot meubelmaker, timmerman in de Upper East Region van Ghana; Mevrouw I. Woudstra in Limmen: donatie voor de bewoners van Kekeran/Lombok; Stichting De Morgenster: doven- en blindeninstituut in Kamenge, de hoofdstad Bujumbura in Burundi/Afrika; Sjaak Pach Stichting: organiseren van een (vaar-)vakantieweek voor lichamelijk gehandicapten kinderen/jongeren in juli 2020; 

€ 810 voor Theater Bonhoeffer: bijdrage voor de aanschaf van LED-theaterverlichting;

€ 670 voor Gymnastiekvereniging Spirit in Egmond aan den Hoef: aanschaf van een nieuwe (lage) evenwichtsbalk;

Een donatie van € 500 voor BGM Social Service Centre Trust: aanschaf van schoolmaterialen aan schoolkinderen in Zuid-India; Stichting Blocks: schoolproject Konongo Kua Krom in Ghana om arme ongeschoolde mensen van het dorp kansen te bieden; Stichting Tomoka Support: continuering en verzelfstandiging van het basisonderwijs in Avégamé/Zuid-West Togo d.m.v. een bananen-plantage; Rotary Club Heiloo: PCC Maalwater Run en Walk op zondag 19 april 2020; Stichting Mariette's Child Care: kindertehuis en 'Circle of Life school' in Ghana; Gymnastiek & Turnvereniging Heiloo: aanschaf van een wedstrijdtrampoline; Volleybalvereniging Effect: organisatie van een schoolvolleybaltoernooi; Stichting Hof van Kijk-Uit: voor de deelnemers die bij hun een dagbesteding genieten;

€ 300 Rolstoeltennis: voor de jeugd en rollers.

Naast bovenstaande donaties worden er ook maandelijkse en jaarlijkse giften gegeven aan: Rolstoelbus Heiloo € 1.000 Stichting Vrienden van De Vijfhoek (Orthopedagogisch Dagcentrum) € 500; Trefpunt Expresse € 500; Cultuurkoepel GGZ € 450.

Nieuwe donatie aan Stichting Scholenproject Cambodja Rotterdam: student beroepsopleiding: € 300 per jaar.

XopX schenkt iedere week een opkikker van € 250. Deze is elke maand te lezen in de uitkijkpost en op de website van xopx.

De opkikkers van de maand december zijn gegeven aan: Stichting Help Ons, Showkoor Music Train en Popkoor Atlantis in Alkmaar. Ook Stichting Jeugd Theater Heiloo ontving een van de opkikkers. Stichting Jeugd Theater bestaat dit jaar 31 jaar en heeft zijn jaarlijkse voorstellingen in het weekend van 1 en 2 februari a.s. in theater De Beun. "We spelen vier keer de spannende familievoorstelling OVERVERHIT. Het is een eigen geschreven voorstelling met zelfontworpen kostuums en decor. Er is al vanaf de zomervakantie op het stuk geoefend onder professionele begeleiding. Om dit allemaal mogelijk te maken hebben we hard aan de promotie gewerkt om vier keer de Beun vol te krijgen. Kom kijken en geniet!" Stichting Jeugd Theater Heiloo (SJTH) Heiloo is erg blij met het ontvangen van de Opkikker.

Wilt u ook in aanmerking komen voor een donatie? U kunt het formulier downloaden via www.stichtingxopx.wordpress.com of ophalen in onze kringloopwinkel Keer op Keer, Rijksweg 127, Limmen. Openingstijden: dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur, tel. 072- 5325962.

Meer berichten