Staand (v.l.n.r.): Cheryl Molenaar (Kits Oonlie), Petra van Zelst (Kits Oonlie), Sharon Groen (Gemeente Heiloo) en Pieter Haverkamp (makelaar).Zittend (vlrn): Barry van Wijngaarden Lindhout (Kits Oonlie), Fred Dellemijn (Gemeente Heiloo)
Staand (v.l.n.r.): Cheryl Molenaar (Kits Oonlie), Petra van Zelst (Kits Oonlie), Sharon Groen (Gemeente Heiloo) en Pieter Haverkamp (makelaar).Zittend (vlrn): Barry van Wijngaarden Lindhout (Kits Oonlie), Fred Dellemijn (Gemeente Heiloo) (Foto: aangeleverd)

Nieuwe locatie Kinderopvang Kits Oonlie

HEILOO - Wellicht heeft u op social media al het een en ander voorbij zien komen, maar nu mag bekend worden dat Kinderopvang Kits Oonlie dit jaar een nieuw kinderdagverblijf gaat openen aan de Bergeonstraat 30 in Heiloo!

Het pand stond reeds geruime tijd leeg. Daarvoor was het in gebruik bij de Vereniging Oud Heiloo als Oudheidkamer totdat zij naar het Willibrordusterrein verhuisden. In november heeft de gemeente Heiloo het pand bij openbare inschrijving te koop aangeboden. Er zijn door de makelaar verschillende kijkmomenten georganiseerd waar veel belangstellenden op af zijn gekomen, zo ook de directie van Kits Oonlie. De directie van Kits Oonlie zag direct de potentie van het pand aan de Bergeonstraat in Heiloo, waar heel goed een baby- en peutergroep gerealiseerd kan worden.

Kits Oonlie gaat de komende tijd, in overleg met de aannemer, een planning maken om ervoor te zorgen dat het pand aan alle kinderopvangeisen voldoet. Zo worden er een aantal muren verplaatst om een ruime groepsruimte te creëren. Ook wordt er een deur aan de achterzijde van het pand geplaatst zodat de peuters direct naar de bosrijke buitenruimte kunnen. De buitenruimte zal een groene en natuurlijke uitstraling krijgen.

Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden en de openingsdatum van het nieuwe kinderdagverblijf. Heeft u interesse in de nieuwe locatie of wilt u meer informatie ontvangen over de opvang bij Kits Oonlie, dan kunt u altijd contact opnemen met de Centrale administratie van Kits Oonlie op 072-5323576 of via info@kits-oonlie.nl.

Meer berichten