Oproep Verhalenkamer Willibrordus 75 jaar bevrijding

HEILOO - In mei 2020 zal ook in Heiloo dit heuglijke feit uitvoerig gevierd worden. Verhalenkamer Willibrordus wil hieraan bijdragen met een tentoonstelling over de geschiedenis van de Willibrordusstichting ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. In verband hiermee roepen we Heilooenaren die specifieke, directe of indirecte herinneringen hebben aan de Stichting in die jaren op om bij ons hun verhaal te komen doen.

Mailen, schrijven of inspreken op de mobiele telefoon kan natuurlijk ook. We hebben dus zowel het oog op de mensen die deze periode zelf nog hebben meegemaakt als op hun kinderen en kleinkinderen die van hun (groot)ouders wel eens wat gehoord hebben over de jaren 1940-45 en de Willibrordusstichting.
Zulke persoonlijke herinneringen geven een interessante meerwaarde aan de expositie die we willen samenstellen. We kennen het boek Heiloo in oorlogstijd met daarin een hoofdstuk over de stichting Willibrordus. Neemt u a.u.b. contact op met de Verhalenkamer, gevestigd op Landgoed Willibrordus. Tel. 06-22795336. www.verhalenkamerwillibrordus.nl. Gesproken berichten kunnen naar info@verhalenkamerwillibrordus.nl.

Meer berichten