Cees Molenaar.
Cees Molenaar. Foto: aangeleverd

Healthcenter Vennewater voelt als thuis

Algemeen

HEILOO - "Er wordt naar je geluisterd", "De persoonlijke aandacht en begeleiding is geweldig", "Het healthcenter voelt als thuis". Dit zijn een paar zinnen die de 86-jarige sportieve Cees Molenaar opnoemt als je hem vraagt hoe hij het sporten bij Healthcenter Vennewater ervaart. "Ik sport omdat beweging goed is voor de mens," zo legt hij uit. Twee keer per week is hij te vinden in Healthcenter Vennewater aan Het Zevenhuizen in Heiloo. Zijn lichaam wordt blij van fitness, zo stelt hij. De actieve tachtiger voelt zich fit en vitaal, hij adviseert zijn leeftijdsgenoten ook om meer te gaan bewegen: "En laat dat biertje en dat sigaretje maar lekker staan," aldus Cees.

Hij is zeer te spreken over de persoonlijke begeleiding en de adviezen die hij krijgt tijdens het sporten. De sfeer in het sportcentrum vindt hij fantastisch; in de ruime, van airco voorziene fitnesszaal staat de nieuwste apparatuur en hygiëne staat bij de medewerkers hoog in het vaandel. Dat Healthcenter Vennewater onlangs is verkozen tot beste sportschool van Heiloo vindt hij dan ook dik verdiend.

'Ik moet sporten' wordt: 'Ik ga lekker sporten'
"Ik vind het erg belangrijk dat je moet doen wat je leuk vindt, om die reden werkte ik ook jarenlang als buschauffeur. Het sporten vind ik ook leuk, het spreekt me aan dat je bij Healthcenter Vennewater niks moet. Je krijgt advies om juist de oefeningen te doen die je leuk vindt. Dit maakt het sporten geen verplichting maar eerder een leuke activiteit," zo legt Cees uit waarom hij voor Healthcenter Vennewater heeft gekozen.

Fit het nieuwe jaar in
Voor alle mensen uit Heiloo en omgeving die net als Cees fit het nieuwe jaar in willen gaan heeft Healthcenter Vennewater een leuke actie: als u nu lid wordt betaalt u geen inschrijfgeld en traint u de eerste maand gratis. U kunt zich aanmelden via de website www.hcvennewater.nl of kom gewoon eens een kijkje nemen.

(Dit is een betaald artikel)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief