Ole, Robin en Skip.
Ole, Robin en Skip. Foto: aangeleverd

Fietsen en lopen voor Brigitte's Heroes en een kankervrije wereld

Algemeen

REGIO - Op 9 november overleed Brigitte Langedijk, 51 jaar jong en de mama van Skip en Ole en vrouw van Melvin Blok. Ze werd geveld door kanker, binnen een jaar na de diagnose.

Opgeven was voor haar geen optie. Ondanks de snelle medische ontwikkelingen en haar hoop op een medicijn voor haar, werd een mogelijk herstel van Brigitte helaas genadeloos ingehaald door de tijd. Haar zoons willen uit haar naam alles geven en doen voor een kankervrije wereld. Ook voor hen geldt; opgeven is geen optie! Zij doen dit jaar mee aan Alpe d'HuZes om lopend en fietsend de berg te bedwingen. Maar eerst fietsen en lopen zij de Strandrace en de Kwart Marathon in Egmond aan Zee op 11 en 12 januari 2020.

Bikeshop Egmond Jeugd Strandrace en Kwart Marathon Egmond aan Zee
Als eerbetoon aan zijn moeder fietst Ole (10) op zaterdag 11 januari de Bikeshop Egmond Jeugd Strandrace. Hij wil geld ophalen voor hun Alpe d'HuZes team Brigitte's Heroes. "Omdat pappa, Skip (12) en ik niet willen dat iemand anders dit overkomt, doen wij mee aan Alpe d'HuZes 2020 en fiets ik deze berg op samen met mijn vader. Skip gaat een paar keer de berg op lopen. Ik hoop dat veel mensen ons steunen en geld doneren aan team Brigitte's Heroes", aldus Ole. Na de strandrace spuiten medewerkers van Bikeshop Egmond fietsen af. Een vrijwillige bijdrage komt volledig ten goede aan Brigitte's Heroes. Op zondag 12 januari loopt Skip met zijn nichtje Robin Langedijk de Kwart Marathon van Egmond aan Zee. Hij heeft hetzelfde doel als zijn broertje, kanker moet de wereld uit.

"Iedereen kan geld doneren voor onderzoek naar behandelingen tegen kanker. We hebben een streefbedrag dat gebaseerd is op de geboortedatum van Brigitte, maar eigenlijk kunnen we nooit genoeg ophalen", zegt Melvin. Elke donatie is meer dan welkom. Je kunt het team van Melvin, Skip en Ole financieel steunen door een donatie te doen op www.opgevenisgeenoptie.nl. Op deze officiële website van Alpe d'HuZes kun je Skip Blok of Ole Blok invullen en een donatie doen.

Heb je een bedrijf en wil je Brigitte's Heroes sponsoren? Neem dan contact op met Melvin Blok; 0627121443

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant