Afbeelding

Heiloo minste autodiefstallen in de regio in 2019

Algemeen

HEILOO - In 2019 werden in de regio Alkmaar de minste auto's gestolen in Heiloo. Terwijl in het eerste kwartaal van 2019 nog 39 auto's werden gestolen in Alkmaar werd er in 6 maanden tijd slechts één auto ontvreemd in Heiloo. Het is daardoor relatief veilig om je auto in Heiloo te parkeren. Overigens zijn de cijfers van het laatste half jaar van 2019 op dit moment nog niet bekend gemaakt door de Liv. Voor inwoners van Heiloo kan het van belang zijn of er regelmatig een auto gestolen wordt. De kosten van je autoverzekering zijn namelijk gekoppeld aan je postcode. Als er in jouw postcode regelmatig een auto gestolen wordt stijgt de premie flink. De gemeente Heiloo is daardoor voordelig om een auto te verzekeren.

Autoverzekering online vergelijken op postcode
Als je weleens een autoverzekering hebt afgesloten weet je dat ze o.a. je kenteken en je postcode vragen. Je zal merken dat als je in plaats van de gemeente Heiloo Alkmaar invult je premie een stuk hoog gaat. Dit komt doordat het risico dat je auto gestolen wordt een stuk hoger ligt. Overigens merk je dit vooral in de premie bij WA+ en Allrisk. Dit komt doordat een WA verzekering de schade bij diefstal al niet zou dekken.

Noord-Holland relatief duur voor een autoverzekering
Noord-Holland is relatief één van de duurste provincies om een autoverzekering af te sluiten. In Amsterdam komen er bijvoorbeeld veel autodiefstallen voor en dit veroorzaakt een hoge premie. Gelukkig wordt er wel naar je postcodegebied gekeken. In Friesland en Drenthe betalen de inwoners overigens het minste gemiddeld voor hun autoverzekering. Maar als je in Noord Holland woont betaal je gemiddeld € 51 per maand voor een allrisk verzekering. Zuid-Holland is de duurste provincie waar je gemiddeld € 53 per maand betaald.

Premie per postcode verschilt per autoverzekering
Sommige autoverzekeringen gaan vrij ver als het gaat om de splitsing per postcodegebied. Soms zijn er 7.000 verschillende premies per 10.000 postcodes. Dit betekent dat zelfs de buurman van een paar straten verder op meer of minder premie betaalt. Dit maakt het ook de moeite waard om te gaan vergelijken. Het kan bijvoorbeeld zomaar dat de Allianz Direct autoverzekering voor jouw goedkoper is. Naast het postcodegebied speelt ook je type auto mee. Een Toyota kan bij Allianz bijvoorbeeld goedkoper zijn dan bij InShared. Dit maakt het de moeite waard om te gaan vergelijken.

Check de premies online
Ben je benieuwd of jouw autopremie voordeliger uit is bij Allianz? Dit keer hoef je niet meer elke website te doorzoeken op zoek naar de voordeligste premie. Je kan gewoon online vergelijken waar de premie het voordeligste is. Ideaal als je nog op zoek bent naar een online autoverzekering. Dankzij het internet is het een stuk eenvoudiger geworden om je auto goed te verzekeren in de gemeente Heiloo. Check vooral de premie bij verschillende autoverzekeraars, zodat je volledig op de hoogte bent wie voor jouw de voordeligste premie heeft. Dit is de organisatie waar je jouw auto kan verzekeren.

(Dit is een betaald artikel)

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant