Afbeelding

Rijbewijskeuringen Trefpunt Heiloo

Algemeen

HEILOO - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor 4 januari terecht in het buurtcentrum het Trefpunt.Schikt de datum u niet dan zijn er andere mogelijkheden in de regio .

Voor senioren kost de keuring € 40,00 en voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E is het € 60,00.
Voor informatie en een afspraak belt u tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Marlisa Rijbewijskeuringen: ?0118-724999. Zelf een datum plannen kan via  www.rijbewijskeuringen.nu 

De keuring is verplicht voor automobilisten die 75 jaar of ouder zijn op het moment dat het rijbewijs moet worden verlengd en voor automobilisten met rijbewijs C/D/E. De Eigen Verklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten en met DigiD via mijn.cbr.nl (met DigiD). Voor vragen over het invullen van de Eigen Verklaring kunt u contact opnemen met de medisch adviseur van Marlisa Rijbewijskeuringen. Verwerking en beoordeling ervan door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), kan tot drie maanden in beslag nemen. Daarom wordt geadviseerd om ten minste zes maanden voor het verlopen van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Datum: Zaterdag 4 januari 2020
Tijd: 10:00 uur
Locatie: Het Trefpunt Heiloo

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant