Wouter Droge naast een van zijn schilderijen.
Wouter Droge naast een van zijn schilderijen. Foto: aangeleverd

Kerstexpositie Tintoretto en Hobbyfarm

Algemeen

HEILOO - Tintoretto en de Hobbyfarm zetten ook dit jaar weer gezamenlijk hun deuren open voor publiek. Hierdoor krijgen bezoekers een volledig beeld van het grote aanbod aan activiteiten die in De Sluijsweijdt plaatsvinden. Deze expositie geeft een bron van inspiratie en is plezierig om naar te kijken.

De schilders en tekenaars van Tintoretto werken in verschillende technieken en met diverse materialen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men hun werken bewonderen. Zoals altijd is het niveau verrassend hoog en de onderwerpen heel divers. Een bezoek aan het atelier van Tintoretto is daarom een interessante en tevens gezellige onderbreking van de feestdagen! Troubadour Hubert Kuijper luistert het geheel muzikaal op. Wie weet kunt u in de gang nog een dansje wagen. In de lokalen van de Hobbyfarm Heiloo presenteren onderstaande groepen, zowel kinderen als volwassenen, hun werk van het afgelopen jaar.

Wouter Droge - misschien ken je hem wel van de bijna wekelijkse fotoreportages van de spoorwegovergang Vennewatersweg - is een van de trotse exposanten. Zijn inspiratie voor zijn prachtige schilderij komt uit een reis naar Afrika. Daarnaast zijn er heel veel diverse schilderijen te zien die tot de verbeelding spreken... 

De expositie is geopend op 25, 26, 29 december 2019 en op 1 januari 's middags van 13.00 tot 17.00 uur aan de Sluijsweijdt 9 in Heiloo.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant