Afbeelding

Mysterie rondom wissen beelden vechtpartij Heiloo

Algemeen

HEILOO - Er heeft op 3 december een vechtpartij plaatsgevonden aan de omloop in Heiloo tussen scholieren van het PCC Heiloo. De vechtpartij zou ontstaan zijn door een ruzie een week eerder tussen twee meisjes van het PCC in de buurt. Er is sprake geweest van mishandeling en er waren messen in het spel. Nadat de politie twee aangiftes heeft opgenomen van mishandeling, hebben de scholieren - die opnames gemaakt hadden van de vechtpartij met hun mobieltjes - de beelden moeten wissen. Van wie, is nog onduidelijk.

Volgens een ouder van een betrokkene, zou dit gebeurd zijn op last van de schoolleiding van PCC Heiloo. De schoolleiding spreekt dit echter tegen en zegt dat het op verzoek van de politie is gebeurd. Tot slot geeft de politie aan in het dossier over de vechtpartij niets over in beslag genomen filmpjes en foto's te kunnen vinden. Dus de vraagt blijft: in opdracht van wie zijn de beelden gewist? Als je hier meer over weet, horen wij dit graag: redactie@uitkijkpost.nl. 

Momenteel is het wat onrustig op het PCC Heiloo. Er worden extra surveillancerondes uitgevoerd, een wijkagent hield een oogje in het zeil en er is een bemiddelingsgesprek geweest om de kalmte te bewaren. Sommige leerlingen durven niet eens meer naar school te fietsen of af te spreken met vrienden. Vanwege het lopende politieonderzoek mag PCC Heiloo niets over het incident kwijt. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant