Afbeelding

Willibrordschool organiseert kerstmarkt voor goed doel

Algemeen

HEILOO - Op vrijdag 20 december organiseert de Willibrordschool tussen 12.00 en 13.00 uur een kerstmarkt. De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar een goed doel. Het team van Willibrord heeft een goed doel gekozen: Stichting Félice.

Het doel van Stichting Félice: ouders die hun kindje verloren hebben, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder nooit over nagedacht zult hebben. Stichting Félice wil hierbij helpen en het mogelijk maken de verdrietige dag een beetje mooier te maken. Bloemen, ballonnen, een kistje, een bijdrage voor een urn of een graf. Ouders krijgen kleine presentjes in het eerste jaar, zoals op Moederdag, met kerst en andere momenten waarbij ze hun kindje moeten missen. Voor meer informatie over de stichting: www.stichtingfelice.nl.

Er is van alles te doen tijdens de kerstmarkt. De kinderen hebben prachtige knutselwerkjes gemaakt. Er is een koek-en-zopietent, een kraam met taart en gebak, een kraam met leuke spullen, een photobooth, eendjes vissen en er is een loterij. Er zijn mooie prijzen te winnen, met dank aan de vele sponsors. Van een uur bowlen, kerstaccessoires, vrijkaartjes voor de schaatsbaan en het zwembad tot aan een fotoshoot t.w.v. € 249! De Willibrordschool hoopt u te zien tijdens de markt om gezellig rond te kijken of misschien wel een gokje te wagen tijdens de loterij!

De Willibrordschool wil via deze weg ook alle sponsors bedanken: Monkey Town Alkmaar, Di Fiorentina, Schoonheidsstudio 072, Kapsalon Annemiek, Druppel voor druppel, Albert Heijn Het Hoekstuk, Herberg Jan, Bloemenhuis Monique, Creative Nails Castricum, Primera Het Hoekstuk, Sunny Dreams, Bruna Heiloo, Bowling- en partycenter Heiloo, The best of me fotografie, Kado&Zo, Miss Bean, Housevitamin, De Theeklipper, Alleman Mode, De Hoornse Vaart, IJsbaan De Meent, Holle Bolle Boom, Trends & Givings, Intertoys Heiloo, Loved By Jin, Banketbakkerij C. van Velzen, Budgetbroodjes, Kits Oonlie, Pottenbakkerij de Stille Bron, Fletcher Events, Effect volleybal, Basketbalvereniging Flashing Heiloo en Karatevereniging Dojo 't Loo.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant