Hartje zomer neemt de familie Hammink afscheid van familie en vrienden en vertrekt naar Oostenrijk.
Hartje zomer neemt de familie Hammink afscheid van familie en vrienden en vertrekt naar Oostenrijk. Foto: STiP Fotografie

Familie Hammink in 'Ik Vertrek'

Human Interest

HEILOO – Al op jonge leeftijd wist rijschoolhouder Martin Hammink, rijschool M&L, dat hij ooit in Oostenrijk zou gaan wonen. Op 42-jarige leeftijd kwam dat gevoel in alle hevigheid terug en vertrok hij samen met zijn vrouw Linda en hun 4 kinderen naar het land van bergen en sneeuw. Dit avontuur wordt uitgezonden in het TV-programma 'Ik Vertrek' op woensdag 1 januari.

Martin: "Op 6-jarige leeftijd zei ik, tijdens een vakantie in Oostenrijk, tegen mijn ouders dat ik ooit in dit prachtige land zou gaan wonen. Wanneer, dat wist ik niet." Martin en Linda begonnen in Heiloo een rijschool en kregen 4 kinderen. Maar emigreren naar het land van bergen en sneeuw bleef in zijn achterhoofd spelen.

In de Uitkijkpost van woensdag 18 december 2019 lees je het hele verhaal van de familie en op woensdag 1 januari 2020 om 22.45 uur op NPO 1 kan je het avontuur van Martin, Linda, broer Anton en de kinderen bekijken op televisie.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Tot ziens!
De familie voor hun nieuwe onderkomen in Oostenrijk.
Martin, Linda, broer Anton en de kinderen vieren een witte Kerst in hun Oostenrijkse hotel.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant