Afbeelding

Tien vragen aan... Letty Dekker

Algemeen 10 vragen aan...

1. Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren in Heerenveen en heb mijn jeugd doorgebracht in Mildam.

2. Wat is voor jou geluk?
Geluk is voor mij om in de hectiek van een dag met een baan en drie kinderen, even stil te staan bij een zonnestraal, een dwarrelend blaadje of een vriendelijk gebaar.

3. Wat is voor jou de mooiste plek van Heiloo?
Het Ter Coulster bos, vlak achter het theehuisje. Daar zijn een paar meanderende slootjes en als daar de zon op schijnt is het net een sprookje.

4. Wat is je grootste angst?
Om niet uit het leven te halen wat erin zit. Er is zo ongelooflijk veel moois te beleven…

5. Van welke kleine dingen word je blij?
Ik vind het moment dat mijn kinderen in bed liggen en ik met een kopje thee naast de open haard ga zitten een fantastisch geluksmomentje.

6. Waarvoor wil je vechten?
Voor een goede plek op deze wereld voor mijn kinderen.

7. Wat wilde je worden als kind?
Als kind wilde ik juf worden, en dat is gelukt! Nu ben ik directeur van de Lucebertschool in Bergen en dat maakt me supertrots.

8. Wat is jouw zwakte?
Dat ik over te veel dingen ontzettend enthousiast ben en er dan echt te weinig uren in een week zitten, waardoor ik regelmatig over mijn grenzen ga.

9. Wat zoek je op reis?
Ik zoek vooral rust en natuur. Vandaar dat wij tegenwoordig op fietsvakantie gaan met het hele gezin en we vinden het fantastisch.

10. De persoonlijke vraag van Kaeso Oosters: "Jij speelt in het Heilooër Harmonie Orkest Caecilia, vind jij dit cultureel genoeg of vind jij dat er meer culturele voorzieningen moeten komen in Heiloo?"

Ik zou het fantastisch vinden als alle orkesten van Heiloo samen konden gaan, zodat we één grote organisatie zijn, waarbij we verschillende niveaus kunnen aanbieden. Het is zo zonde om te concurreren met elkaar terwijl muziek zou moeten verbinden…

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant