Foto: Marcel Keet

Hoog bezoek bij Café de Wit

HEILOO - Dinsdagmiddag 3 december was het gezellig druk bij Café de Wit op de Heerenweg in Heiloo. Niemand minder dan Sinterklaas kwam daar op bezoek voor een gezellige middag met eenzame ouderen. Ook Hart van Nederland was aanwezig om opnames te maken, maar waarom? 

Sinterklaas was uitgenodigd door Sandra Mulder - Velzeboer en haar zoon Boet. In het kader van hun feestdagenactie 'je kunt altijd iemands lichtpuntje zijn' organiseren Sandra en Boet dit jaar voor de 5e keer een actie. Dit jaar niet alleen voor kinderen van gezinnen die het niet zo breed hebben, maar ook voor eenzame ouderen, die wel wat gezelligheid kunnen gebruiken. Bram Bruin en Mandy Leegwater van Café de Wit stelden hun café ter beschikking en zorgden voor warme chocomel.

Ook ondernemers uit winkelcentrum 't Loo omarmden het initiatief van Sandra en Boet. Bart Karregat van Vishandel Volendam zette een actie op touw en dinsdagmiddag mochten Sandra en Boet uit handen van John Hoetjes van Bakkerij Hoetjes een cheque van ruim € 700 in ontvangst nemen.

Het werd een middag met live-muziek, cadeautjes en veel gezelligheid voor de aanwezige ouderen. Uit betrouwbare bron heeft de redactie vernomen, dat er nog snel wat extra flesjes Advocaat gekocht moesten worden. Kortom, het was een gezellige middag.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heiloo heeft steeds meer winkels. Van mode, sport, doe het zelf tot cadeaus. Winkelt u in?Reageren!