Kerstmarkt bij Kwekerij de Buitenkans

HEILOO - Er is weer een Kerstmarkt bij Kwekerij de Buitenkans. De Kwekerij van GGZ op landgoed Willibrordus in Heiloo is vanaf 2 december t/m 24 december in kerstsferen bezoeken. Er is een gezellige kerstmarkt met diverse kramen. De entree is gratis en u kunt genieten van leuke spullen voor de feestdagen. De kerstmarkt is elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.

In het hart van Heiloo vindt u landgoed Willibrordus. Deze speciale plek van de GGZ biedt woon- en werkgelegenheid. Een unieke plek op het terrein is Kwekerij de Buitenkans waar Jan (zie foto) en zijn team werk mogelijk maken. Jan werkt met passie, interesse en vanuit gelijkwaardigheid voor ieder mens. Er heerst een fijne sfeer in de kwekerij, iedereen is al helemaal in de stemming. De kas is omgetoverd tot een ware kerstmarkt met alles wat daarbij hoort. Van haardhout, verschillende bomen met onder andere de Blauwspar, Conica en de bekende Nordmann, tot alles voor in de boom en daar omheen. Voor Kwekerij de Buitenkans betekent deze werkplek meer dan werkgelegenheid. Doordat deze werkplek ook voor ieder van buitenaf toegankelijk is, wordt er stukje bij beetje meer begrip gecreëerd voor deze mensen met hun talenten! Zeker een bezoekje waard dus. 

Het ziet er in ieder geval heel leuk en gezellig uit. Kwekerij de Buitenkans is alle dagen open. Kom je ook gezellig langs? Kwekerij de Buitenkans, Bullaan 2 te Heiloo. 

Meer berichten