Vrienden van JOEB vieren feest

EGMOND BINNEN - Op zondag 8 december komt de Club van 100 van de Vrienden van JOEB bij elkaar om het 5 jarig bestaan van de Club van 100 te vieren.

Vanaf 16.00 zijn de leden welkom in het JOEB-gebouw om tijdens een drankje en een hapje, met om 18.00 uur een buffet, gezellig samen te zijn om het wel en wee van Jeugd Organisatie Egmond-Binnen te bespreken. De leden van de Club van 100 betalen jaarlijks € 100 waarmee het jongerenwerk wordt gesteund, er is veel bijgedragen aan de inrichting van het nieuwe jeugdhonk, momenteel is de survivalweekend voor de jongeren van 12 en 13 jaar het hoofddoel. Er zijn momenteel 59 leden dus er kunnen er nog 41 aansluiten. Geïnteresseerden zijn ook van harte welkom op het feest.

JOEB is een stichting met een bestuur, met daarnaast de vele vrijwilligers. Met z'n alle organiseren wij van alles voor de Jeugd en de gezelligheid in Egmond-Binnen, zoals de kindermiddag , Koningsdag. buitenspeeldag, inloopavonden, alcoholvrije tieneravonden, meidenavond, jongensavond, klassenfeesten , voetbal en F1 kijken op gootscherm, Live avonden met Bands en DJ's, Pop en Pub quiz en wat er verder door de jeugd bedacht wordt.

Meer berichten