Hikmet Kusakci, Stefan Bakker en Rob Dijkstra (v.l.n.r.) ontvingen de award uit handen van model Kim Kötter en fitgirl Fajah Lourens (nb. teamlid Sanne Visser ontbreekt op de foto)
Hikmet Kusakci, Stefan Bakker en Rob Dijkstra (v.l.n.r.) ontvingen de award uit handen van model Kim Kötter en fitgirl Fajah Lourens (nb. teamlid Sanne Visser ontbreekt op de foto) Foto: aangeleverd

Healthcenter Vennewater bekroond tijdens Dutch Fitness Awards 2019

Algemeen

HEILOO- Apetrots is het team van Healthcenter Vennewater. Zij wonnen vrijdag tijdens de Dutch Fitness Awards 2019 de award voor 'Beste sportshool van Heiloo'. De feestelijke uitreiking vond plaats tijdens de Fitfair, de meest toonaangevende fitnessbeurs van Nederland.

"Dit is niet zomaar iets, het is een kroon op ons werk", aldus eigenaar Hikmet Kusakci. Twee jaar geleden nam hij Healthcenter Vennewater over en gooide een frisse wind door de sportschool. Zijn nieuwe concept slaat aan. Alles draait om de begeleiding en het behalen van de doelstelling van de sporter door o.a. periodieke lichaamsmetingen en evaluaties. Sindsdien is het ledental verdubbeld. "Wij nemen écht de tijd voor onze leden en zorgen dat sporten leuk blijft", vertelt Hikmet. Recentelijk heeft alle apparatuur plaatsgemaakt voor één van de nieuwste lijnen van Technogym. Hikmet en zijn team blijven in beweging.

Om de inwoners van Heiloo te bedanken voor het vertrouwen heeft Healtcenter Vennewater nu een geweldige actie: U betaalt geen inschrijfgeld en traint de eerste maand gratis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief