Op de voorgrond René.  Daarachter vlnr. Sandra, Jolein, Marjon. (Yogadocent Esther ontbreek op de foto).
Op de voorgrond René. Daarachter vlnr. Sandra, Jolein, Marjon. (Yogadocent Esther ontbreek op de foto). STiP Fotografie

Bedrijf Belicht: Heiloo Vitaal

Algemeen Bedrijf Belicht

Heiloo Vitaal - Laten we samen aan de slag gaan!

Adres: Overtoom 7B, 1851 VR Heiloo; telefoon: 06-51277944; e-mail: contact@heiloovitaal.nl; website: www.heiloovitaal.nl

April 2018 opende Heiloo Vitaal de deuren van een prachtige locatie op Landgoed Willibrordus. In deze prettige ruimte wordt er vol enthousiasme gewerkt. Individueel of in kleine groepen kun je er trainen onder begeleiding van een gediplomeerd trainer, coach en/of therapeut. Er is keuze uit diverse programma's.

Compleet plaatje
De vitaliteitscoaches Jolein Oliemans en René van der Flier begeleiden de cliënten van Heiloo Vitaal bij het complete plaatje: mindset en voeding en bewegen, met als doel een langdurig resultaat. René is tevens Vitaliteitstherapeut en Strategisch Vitaliteitsmanager. Als therapeut traint en coacht René niet alleen gezonde mensen maar ook mensen die ziek zijn of mensen met een chronische aandoening. Hierbij kan je denken aan mensen met bijvoorbeeld een hernia, diabetes (type 1 en 2), kanker, hart- en vaatziekte, burn-out, depressie of andere niet-overdraagbare ziektes. Vitaliteit staat in dit geval los van gezondheid en staat voor 'meer uit het leven halen'. Als Strategisch Vitaliteitsmanager helpt René bedrijven een vitale organisatie te worden met duurzame inzetbaarheid van het personeel.

"Naast onze vitaliteitscoaches zijn er twee yogadocenten actief, zij verzorgen de stoelyoga voor senioren en andere vormen van yoga. En natuurlijk niet te vergeten mijn vrouw Sandra van der Flier, zij verzorgt de jeugdfitlessen. Met haar jarenlange ervaring in de topsport en Olympische status coacht en traint zij met name onze jeugdige leden," aldus René.

Wat is er bij Heiloo Vitaal anders dan bij andere sportscholen?
René: "Wat we vooral veel horen van onze leden is de ongedwongen sfeer en professionele persoonlijke begeleiding. Het trainen in kleine groepjes vindt men bijzonder prettig en dat iedereen mee kan doen, ongeacht fysieke klacht of leeftijd. De oefeningen worden aangepast aan de mogelijkheden van de persoon. Mensen voelen zich veilig en gehoord bij Heiloo Vitaal. Na afloop is er in onze gezellige huiskamer altijd tijd voor een kopje koffie of thee. Er zijn al heel wat vriendschappen ontstaan tijdens en na onze lessen."

Wat vindt Heiloo Vitaal belangrijk?
René: "We maken tijd voor iedere klant, er is rust in het gebouw, iedereen kan verantwoord bewegen, we maken lol met elkaar, je kunt je af en toe weer kind voelen, we creëren een veilige omgeving en belangrijk is vooral dat je jezelf mag en kan zijn."

Spreekt dit alles u ook aan? Maak dan vrijblijvend een afspraak of vraag een gratis proefweek aan om te trainen en bewegen via www.heiloovitaal.nl of bel of app 06-51277944.

"Naast onze sportactiviteiten bieden wij onze klanten ook andere activiteiten aan," zegt René. "Zo wandelen we met de boswachter, kickbiken (steppen) we door Heiloo, gaan we in een ijsbad, leren we roeien tijdens een leuke clinic en hebben we lol tijdens een gekke kerstwork-out, vergelijkbaar met 'Spel zonder grenzen'. Dus bent u op zoek naar een leuk uitje voor familie, kennissen, uw bedrijf of een kinderfeestjes, informeer dan naar de mogelijkheden via www.heiloovitaal.nl."

Tekst: Yvonne van Stiphout

Op de voorgrond René.  Daarachter vlnr. Sandra, Jolein, Marjon. (Yogadocent Esther ontbreek op de foto).

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant