Ondernemers 't Loo omarmen Sandra's feestdagenactie

HEILOO - Al voor de vijfde keer organiseren Sandra en Boet een sympathieke feestdagenactie voor eenzame ouderen en gezinnen die het niet zo breed hebben. Doel is om ook hen mooie feestdagen te bezorgen. De ondernemers van winkelcentrum 't Loo dragen de actie een warm hart toe en zijn een inzamelingsactie gestart.

Deelnemende winkeliers verkopen lootjes à € 0,50. Bij de winkel waar u het lootje koopt, maakt u kans op de prijs die de betreffende winkelier beschikbaar stelt. Zo kiest u zelf op welke prijs u kans wilt maken. De gehele opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de actie 'Je kunt altijd iemands lichtpuntje zijn…!'

De actie is inmiddels gestart en op vrijdagavond 29 november worden de winnende lootjes getrokken. Op zaterdag 30 november kun je op de poster in de winkels uw lootjes controleren om te zien, of je hebt gewonnen. Natuurlijk kun je dan ook gelijk je prijs ophalen.

Update Sandra
In een update laat Sandra weten dat de eerste cadeaus binnen zijn. Ze is vooral nog op zoek naar badschuim, zakdoeken en sokken voor de oudere dames en heren. Voor de kinderen is nieuw speelgoed nog welkom. Daarnaast kan Sandra nog juten zakken, inpakpapier en chocoladeletters gebruiken. Sandra: "Voor de middag voor eenzame ouderen op dinsdag 3 december bij Café de Wit ben ik nog op zoek naar een Sinterklaas. Wie o wie? En als je nog eenzame ouderen kent, die wel wat vertier kunnen gebruiken, dan kun je deze mensen nog opgeven via sandramarco@live.nl ".

Wil je doneren of een steentje bijdragen, neem dan contact op met Sandra via sandramarco@live.nl

Meer berichten