John van Bakkerij Hoetjes (l), Willem van kaashuis Tromp (m) en de schrijver van het boek Bier en Oliebollen, Arvid C. Bergstrom.
John van Bakkerij Hoetjes (l), Willem van kaashuis Tromp (m) en de schrijver van het boek Bier en Oliebollen, Arvid C. Bergstrom.

Oliebollen-bier-festijn in 't Loo

Algemeen

HEILOO - Gaat u winkelen dan is winkelcentrum 't Loo de plek waar u vandaag moet zijn: kom naar het oliebollen-bier-festijn! 

Op vertoon van een kassabon met de datum van vandaag (9-11) van een van de winkels in 't Loo kunt u een overheerlijke gratis oliebol proeven. De oliebol wordt aangeboden door winkeliersvereniging. Ook staat er een kraam met de biersommelier Arvid C. Bergstrom, schrijver van het boek Bier & Oliebollen. Tot slot is er nog veel meer te doen en te zien in 't Loo. Klik op de foto's hieronder voor een uitgebreide uitleg. Zo zijn bedrijven Licht Advies Bedrijf, Tonzon en Geeny Bros aanwezig ter promotie van hun bedrijven. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zo maakte Roos een portemonnee van hergebruikt leer: "En ik ga nog een mooie sleutelhanger maken." 

Zien we je zo?

Afbeelding
Afbeelding
Tonzon is gespecialiseerd in isolatie. Zo houdt folie de bodem droog en is lucht tussen aluminium ook een prima isolator. Je krijgt bijvoorbeeld veel minder snel koude voeten en ook wordt de warmte veel beter verspreid.
Marc Hegeman van zonnepanelenspecialist Greeny Bros. staat naast een zonnepaneel.
Roos heeft een portemonnee gemaakt van hergebruikt leer.
Rob Tromp van Licht Advies Bedrijf (L.A.B.) legt aan Matthijs de Moel van Heiloo Energie uit wat de voordelen zijn van een ledlamp ten opzichte van een spaarlamp.
Oliebol aangeboden door winkeliersvereniging. Een gratis oliebol en boekje ter inspiratie ‘ Bier en Oliebollen’.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant