Fotoreportage Kerkeveiling Limmen

LIMMEN - Bekijk hier de fotoreportage, gemaakt door Nico Snel over de voorbereidingen van de Kerkeveiling te Limmen. Aan de voorbereiding kon het in ieder geval niet liggen...

De Kerkeveiling was een groot succes. Het is een traditie van meer dan 85 jaar, de veiling ten bate van Kerk en Jeugd, want er gaat jaarlijks een substantieel bedrag van de opbrengst naar de jeugdafdelingen van verenigingen in Limmen. En dat de inwoners van Limmen en daarbuiten de kerk een warm hart toedragen blijkt niet alleen uit de geschonken artikelen, maar ook uit de kooplust. Inmiddels is de veilingcatalogus huis-aan-huis verspreid in Limmen en telt ongeveer 345 kavels.

Het aanbod kavels was zeer gevarieerd. Om er enkele te noemen: Culinaire verrassing op een unieke locatie, een dag zeilen op het IJsselmeer vanuit Hoorn, Footgolf en golf om de Corneliusbokaal in Winkel, dinerbonnen bij gerenommeerde restaurants, brunches in de hernieuwde kerk, theaterbonnen voor muziek of toneel, heerlijke kazen, ponden paling en nog veel meer. Na elke 25 kavels was er een loterij met mooie prijzen. 

De veiling vond plaats op vrijdag 8 november. 

Meer berichten