Nieuwe wandelgroep Egmond aan den Hoef

EGMOND AAN DEN HOEF - 'Anders Actieven' is gestart met een wekelijkse wandelgroep van en naar Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. De wandelingen zijn elke dinsdagmorgen en duren 4 à 5 kwartier. De start is om 09.00 uur.

Er wordt ingespeeld op de behoefte van jongere senioren om dicht bij huis op een verantwoorde en plezierige methode hun conditie op peil te houden. Samen in de natuur wandelen stimuleert en inspireert, en je houdt het makkelijker vol om er een goede, vaste gewoonte van te maken. In beweging blijven is het belangrijkste advies voor de gezondheid!

Vooralsnog gaat het om een wandeling van circa een uur, maximaal vijf kwartier. Na afloop staat er in het dorpshuis een kopje koffie of thee klaar. Iedereen loopt voor eigen risico mee en we zoeken met elkaar naar het juiste tempo. Er zijn verder geen kosten aan verbonden, maar een kleine vrijwillige bijdrage voor de koffie is welkom.

Marjolein Copier neemt voor Anders Actieven de coördinatie op zich. Zij heeft elders ervaring opgedaan met de organisatie van wandelgroepen. Wie meer informatie wil of wie zich op wil geven kan contact opnemen via 06-46492141 of marjoleincopier47@gmail.com. Gewoon op dinsdagmorgen om 9.00 uur aansluiten en meewandelen kan natuurlijk ook.

Meer berichten