Foto: Eline van Oosterhout

Open huis in 'tHuis Lioba

EGMOND - BINNEN - Midden in het duingebied van Egmond ligt het Liobaklooster. In een mooie, recent verbouwde vleugel van dit historische pand, 'tHuis Lioba, wordt aan ongeneeslijk zieke mensen een tijdelijk verblijf geboden. Op vrijdag 15 november zet 'tHuis Lioba haar deuren open voor een open dag van 15.00-17.00 uur, zodat een ieder de sfeer kan ervaren. 

'tHuis biedt een verblijf om te herstellen van palliatieve behandelingen, om tot rust te komen en te bezinnen. Of een verblijf in het kader van respijtzorg om mantelzorgers een adempauze te geven. 'tHuis Lioba is inmiddels bijna 3 jaar in bedrijf en heeft haar waarde als vriendelijke, kleinschalige zorgvoorziening in de praktijk bewezen. Een quote uit ons gastenboek: '….Niet te geloven, de liefde en zorg die ik hier heb mogen ervaren, jullie waren mij allemaal zeer dierbaar…'

Bent u of uw mantelzorger benieuwd of een verblijf in 'tHuis Lioba voor u een optie is, overweegt u om vrijwilliger te worden of bent u beroepsmatig, dan hebt u nu de gelegenheid om een kijkje achter de voordeur te nemen, de bijzondere sfeer te proeven en u te laten informeren over de mogelijkheden.

U bent van harte welkom op vrijdag 15 november tussen 15.00 en 17.00 uur. U wordt ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Informatie over 'tHuis Lioba vindt u op de website thuis-lioba.nl of u belt naar 06 12408062. U spreekt dan een van de zorgcoördinatoren, Marleen Brocx of Monique Krom

Meer berichten