Chris van de Kuijt (midden) en Finn Hoetjes (rechts) zijn maar wat trots op hun podiumplek.
Chris van de Kuijt (midden) en Finn Hoetjes (rechts) zijn maar wat trots op hun podiumplek. Foto: aangeleverd

G-Bowlers Sports4All Heiloo in de prijzen

Algemeen

HEILOO - Sports4All Bowling Heiloo streed afgelopen zaterdag met een afvaardiging van 17 deelnemers om het Noord-Hollands kampioenschap individueel bowlen bij De Waerd Bowling & Events in Heerhugowaard.

Er hadden zich in totaal 50 deelnemers aangemeld die in vier categorieën door het spelen van drie games met elkaar de strijd aanbonden. Ondanks de lange dag waarin door de deelnemers veel concentratie en geduld opgebracht moest worden, gingen vier deelnemers van Sports4All uit eindelijk dol enthousiast met een prijs weer terug naar Heiloo.

In de D-categorie, met bumpers en een gemiddelde tot 100 punten behaalde Finn Hoetjes een 3e - en Chris vd Kuijt de 1e plaats. In de B-categorie, zonder bumpers en een gemiddelde tot 100 punten behaalde Ingrid Groen een 2e – en Paul Heijnis de 1e plaats. Al met al een mooi resultaat van deze bowlers. Als u deze kanjers samen met een 30-tal andere deelnemers eens in het echt wilt bewonderen, bent u van harte welkom om op zaterdag 9 november eens langs te komen bij Bowling en Partycenter Heiloo aan de Kennemerstraatweg in Heiloo, waar zij bowlen van 12.00 – 13.00 uur.

Ingrid (links) en Paul (midden) werden respectievelijk tweede en eerste in de B-categorie.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant