Afbeelding
Foto: aangeleverd

Toontje Lager komt naar Akersloot

Algemeen

AKERSLOOT - De populaire Nederlandstalige band Toontje Lager komt op 26 oktober naar De Vriendschap voor een spetterend optreden.

Toontje Lager was naast Doe Maar een van de populairste bands uit de tachtiger jaren met hits zoals: Net als in de film, Vroeg of Laat en het succesnummer van de band Stiekem gedanst. Nog veel meer hits volgen en Toontje Lager was in die jaren een van de meest gevraagde groepen.

Zanger Erik Mesie begon in de jaren negentig een solocarrière die ook zeer succesvol was, maar de drang om weer met een band op te treden werd steeds groter. In 2017 had Mesie een succesvolle samenwerking met Henk Temming en de Nederpop Allstars. Deze tour was een succes en duurde tot mei van dit jaar. In 2018 kwam de band weer bij elkaar en werd besloten om in 2019 een tour te doen langs grote en kleine zalen.

Door goede contacten met de Vriendschap kwam het management van Toontje Lager met het voorstel om in oktober op te treden in Akersloot en zo geschiedde.

Op 26 oktober staat Toontje Lager in Café de Vriendschap. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café de Vriendschap en Novy Velzeboer in Akersloot, of via internet bij ticketservice: IKBENAANWEZIG.nl. Tickets kosten in de voorverkoop € 15. Het voorprogramma deze avond wordt verzorgd door De Bikkels, een formatie uit Akersloot die op dit moment erg in de belangstelling staat.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant