Afbeelding
Foto: Yuliya Slukhinska

De Kamer restaurant & bar

Algemeen Bedrijf Belicht

Kennemerstraatweg 103, 1851 BC Heiloo, tel. 072 – 532 53 76, www.dekamer.nl

'Voor lekker en gezellig eten, drinken en borrelen kun je vanaf 10 oktober terecht in de nieuwste aanwinst van Heiloo. De Kamer brengt een vernieuwend en hip concept.'

Dit was de boodschap die vorig jaar bij veel mensen nieuwsgierigheid opwekte, want sinds de opening een jaar geleden is De Kamer een doorslaand succes. Om te toosten op het eenjarig bestaan worden van 10 tot en met 31 oktober alle lunchgasten getrakteerd op een drankje* van het huis!

Het team van De Kamer wil iedereen bedanken voor alle complimenten die ze het afgelopen jaar van de vele gasten hebben mogen ontvangen. Het is een bevestiging dat de komst van De Kamer een goede zet is geweest. Het team is erin geslaagd een plek te creëren waar iedereen, jong en oud, zich thuis voelt. Er hangt een gezellige en ongedwongen sfeer.

De Kamer is in een jaar tijd een populaire ontmoetingsplek geworden, waar je gemakkelijk met vrienden, familie en collega's afspreekt. Voor een lunch, een drankje, een diner of speciale gelegenheden, en natuurlijk voor de gezelligheid. Deze gezelligheid is gecreëerd door de verschillende hoekjes, zitjes, bankjes, verlichting en muziek. Van een diner wordt er sfeervol overgegaan naar een uitgaansavond, met regelmatig evenementen en livemuziek.

De huiskamer van Heiloo heeft bovendien een sfeervol ingerichte, plantrijke serre, die uitermate geschikt is voor het houden van besloten feesten, vergaderingen, bruiloften, babyshowers et cetera. Kortom: aanleiding genoeg om regelmatig even binnen te wippen.

De keuken blijft de populaire 'shared dining' gerechten aanbieden. Ben jij iemand die nooit een keuze kan maken óf vind je het leuk om samen met je gezelschap verschillende smaken te proeven, dan ben je bij De Kamer aan het juiste adres en kies je voor een van de 'shared' gangen. Ook wordt er dagelijks verse seafood en een wisselend keuzegerecht buiten de kaart om aangeboden. Met speciale wensen wordt altijd rekening gehouden.

Naast de veelzijdige menukaart kun je hier ook terecht voor echte barista koffie, cocktails, gin & tonics en mooie wijnen. Voor lekker lang tafelen of borrelen met vrienden en familie is De Kamer een echte aanrader!

*sterke drank en cocktails uitgezonderd

Tekst: Carolien Breed

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant