Afbeelding

Tien vragen aan... Bassam Sabbagh

Algemeen 10 vragen aan...

1. Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben in Syrië geboren en getogen, in de stad Latakia.

2. Wat is voor jou geluk?
Mijn geluk is om iedereen om me heen gelukkig te maken en mijn familie, vrienden en alle mensen. Mijn geluk is ook wanneer ik met mijn gezin hier in Nederland woon, zij hun doelen en successen bereiken.

3. Wat zoek je op reis?
Tijdens het reizen ben ik altijd op zoek naar kennis en ontdek wat ik niet weet, ik kijk graag naar alles wat oud is in het land dat ik bezoek, en ik ben op zoek naar alles wat nieuw is om mijn kennis te vergroten en vragen te stellen over gebruiken en tradities.

4. Wat is jouw passie?
Ik hou van lezen en ben geïnteresseerd in zelfontwikkeling op alle gebieden.

5. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Gisteren. Elke dag praat ik met mijn jongere zoon voordat ik slaap. Internet werkt gisteren niet. Internet kwam laat terug. Toen ik met mijn vrouw sprak, vertelde ze me dat mijn zoon verdrietig werd en toen sliep, dus ik huilde.

6. Wie zou je voor een dag willen zijn?
Ik hoop een uitzonderlijke man te zijn die door alle mensen wordt geaccepteerd, om voor eens en voor altijd oorlogen te stoppen en mensen te overtuigen dat alle religies liefde en gerechtigheid brachten en alle religies van God kwamen.

7. Wat is jouw zwakte?
Mijn zwakte is mijn vrouw en kinderen omdat ik klaar ben om voor hen te sterven.

8. Wat betekent geld voor jou?
Geld is een middel van geluk en de voortzetting van het leven, en het verzamelen van veel geld hoeft geen doel op zich te zijn.

9. Wat is voor jou de mooiste plek van Heiloo?
Alles in Heiloo is mooi, ik hield zoveel van Heiloo en ik heb het gevoel dat ik daar sinds mijn jeugd woon. Ik hou ook van mijn school en ik vind het een geweldige plek.

10. Wat is je grootste angst?
Ik vrees de dood voordat mijn gezin wordt herenigd omdat mijn gezin in Turkije moet blijven, het leven daar moeilijk is en mijn kinderen hun opleiding niet kunnen afronden, of de IND is het niet eens met de hele gezinshereniging. Dan weet ik niet wat ik in dit geval moet doen.

De persoonlijke vraag van Marie-Jose Van Leeuwen-Oud:
"
Wat vind jij van Nederland en waar haal je de kracht vandaan om zolang op gezinshereniging te wachten?"
Nederland is een prachtig land, alles is mooi, het combineert oud en modern. Ik heb veel landen bezocht en nog nooit mensen zoals Nederlanders gevonden. Ze zijn vriendelijk en kalm. De reden om te wachten op gezinshereniging is liefde en hoop. Ik hoop dat mijn familie snel komt en dat mijn kinderen hun universitaire studies voortzetten en hun leven en toekomst in Nederland voltooien. Soms bel ik mijn familie 10 keer per dag vanwege het verlangen. Ik hoef alleen maar te wachten en geduld te hebben.

Ik geef de tien vragen door aan Mariet Mooiweer. Mijn vraag aan haar is:
"
Hoelang zoek jij al taalmaatjes voor anderstalige cursisten en waarom zijn taalmaatjes zo belangrijk?"

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant