Afbeelding

Meisje opzettelijk aangereden door jongens op scooter

Algemeen

HEILOO - Een 16-jarig meisje uit Heiloo is afgelopen zondagochtend gevallen, omdat twee jongens op een scooter opzettelijk tegen haar aan waren gereden. Dit gebeurde op het fietspad aan de Kennemerstraatweg. Het meisje heeft door de val haar been gebroken. 

Het meisje fietste met een vriendin van een feestje terug naar huis. Toen haar vriendin afsloeg, moest het 16-jarige meisje nog een klein stukje alleen fietsen. Dichtbij haar huis kwamen twee jongens op een scooter langzaam naast haar rijden. Ze zeiden iets tegen haar, maar zij negeerde de opmerkingen. Na een paar meter zag het slachtoffer dat de scooter ineens naar rechts stuurde en tegen haar stuur aankwam. Hierdoor kwam het meisje ten val. De twee jongens reden snel door, met een derde jongen op een scooter in hun kielzog. Alle drie droegen zij geen helm.

De politie zoekt getuigen van deze opzettelijke aanrijding. Tevens wil de moeder van het slachtoffer, de meiden bedanken die haar dochter hebben thuisgebracht. Weet je meer? Neem dan contact op met de redactie. 

Bron: NH Nieuws, Facebook. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant