Tijdens een van de eerdere edities van Showhero beleefde deelneemster Danique een mooie avond.
Tijdens een van de eerdere edities van Showhero beleefde deelneemster Danique een mooie avond. Foto: Daan Kouijzer

Laat je verrassen bij Showhero in De Beun

Human Interest

HEILOO - Op vrijdag 4 oktober staat Showhero weer in Theater De Beun, waar ze mensen met een beperking laten schitteren in een unieke zang- en spelshow.

Maurice van der Poll en Lucas Bugter uit Heiloo organiseerden negen jaar geleden voor de eerste keer een theatershow voor mensen met een beperking om ze de dag van hun leven te geven. Met spelvarianten tussen de optredens door ontstaan er elk jaar weer unieke momenten, in het vertrouwde Showhero-jasje.

Een showcombinatie van Holland's Got Talent en Ik Hou Van Holland zorgt ervoor dat zowel de deelnemers als het publiek met een lach op het gezicht Theater De Beun verlaten. "We hebben weer allemaal nieuwe deelnemers die staan te springen om mee te doen," vertelt Lucas.

Deze nieuwe optredens zullen worden aangekondigd door Maurice en beoordeeld door de vaste vakkundige jury, waaronder onze eigen burgemeester Hans Romeyn.

Op zaterdag 21 september wist Showhero nog een onvergetelijke show neer te zetten in de Cultuurkoepel, waar deelnemers en bekende artiesten als Ali B, Jan Smit en Sanne Mallant de sterren van de hemel zongen. En laat nou iemand van die show ook aanwezig zijn in De Beun… Wie dat is?

Laat je verrassen, vrijdag 4 oktober om 19.00 uur in Theater De Beun! Kaarten à € 12,50 zijn te bestellen via www.showhero.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant