Clinic Sjeng Schalken en open avond bij TV Het Vennewater

HEILOO - Altijd al eens een proftennisser in actie willen zien? Dankzij jeugdlid Michelle Otto kan dat op vrijdag 20 september gewoon in Heiloo. Michelle won namelijk een clinic van ex-proftennisser Sjeng Schalken voor haar club, TV Het Vennewater.

Sjeng Schalken, die onder andere drie keer de kwartfinale van Wimbledon haalde en 11e stond op de ATP-wereldranglijst, is vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur aanwezig bij Het Vennewater. Met de hulp van een aantal trainers en leden verzorgt hij een clinic voor 38 jeugdleden. Na de clinic volgt er een leuke demonstratie.

Open avond & introductiecursus
De clinic is een mooie gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de tennisvereniging aan Het Zevenhuizen in Heiloo. Proef de ongedwongen sfeer en de gastvrijheid van de vereniging, die tijdens de open avond een introductiecursus aanbiedt voor nieuwe leden. Ook is Sport 2000 Johan Jansen - tennisspeciaalzaak en sponsor van TV Het Vennewater - aanwezig met een uitgebreide collectie van Sjeng Schalken kleding, waarop u tijdens de open avond maar liefst 20% korting ontvangt.

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 20 september van 18.30 tot 20.30 uur. Komt u ook?

Meer berichten