Foto: Mike Bink fotografie

Buurtsportcoaches organiseren Meet-Up voor sportaanbieders

HEILOO - Als buurtsportcoaches van Holland Sport organiseren Bart Ploeger (Heiloo) en Elles Kraakman (Bergen) op woensdag 25 september van 19.15 tot 22.00 uur een Meet-Up voor sportaanbieders.

Het thema van deze avond is: ''Hoe speel ik als sportaanbieder in op de veranderende maatschappij?'' Tijdens de Meet-Up richt gastspreker Danny Meuken van Made2Sport zich op problemen die leven bij de sportaanbieders in de gemeente Heiloo en Bergen. Alle verenigingen en sportaanbieders (en geïnteresseerden) in de gemeenten Heiloo en Bergen zijn welkom. Aan de bijeenkomst kan gratis deelgenomen worden. De Meet-Up vindt plaats bij De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, Alkmaar.

Veranderende maatschappij
De maatschappij verandert en dat heeft ook gevolgen voor sportaanbieders. Loopt bijvoorbeeld het aantal leden terug? Heeft de sportaanbieder steeds minder inkomsten? Is er te veel werk voor te weinig vrijwilligers of wil de sportaanbieder een nieuwe doelgroep bereiken met nieuwe activiteiten? Tijdens deze Meet-Up richt gastspreker Danny Meuken van Made2Sport zich op problemen die leven bij de sportaanbieders in de gemeenten Heiloo en Bergen.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd? Meldt u dan vóór vrijdag 20 september aan door een mail te sturen naar b.ploeger@alkmaarsport.nl (Heiloo) of naar e.kraakman@alkmaarsport.nl (Bergen) met daarin uw naam en de naam van de organisatie. Als uw als organisatie ergens tegenaan loopt en dat graag wilt behandelen tijdens de Meet-Up, stuur dat dan mee met de aanmelding. Mocht u vragen hebben over sporten en bewegen in Heiloo of Bergen, of juist een goed idee willen delen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de buurtsportcoach Heiloo, Bart Ploeger; 06-29319401 of buurtsportcoach Bergen, Elles Kraakman; 06-29319401.

Meer berichten