Concert Showband Heiloo in Witte Kerkje

HEILOO - Fanfare Showband Heiloo geeft op zaterdag 12 oktober een groots concert in het Witte Kerkje, een van de mooiste locaties in het dorp. Na de viering vorig jaar van het vijftigjarig jubileum wil Fanfare Showband Heiloo (FSH) het publiek trakteren op een fantastische muziekavond.

Het thema van deze avond is Top100. De leden van de band hebben uit het grote repertoire van de afgelopen 50 jaar een lijst samengesteld met wat zij de mooiste nummers vinden die ooit door FSH zijn gespeeld. Daarmee wordt deze avond een feest van herkenning met oude en nieuwe nummers.

Onder leiding van dirigent Bob Kanne wordt deze avond afgeteld naar de onbetwiste nummer 1 in de FSH Top 100. Verrassend is dat zelfs de bandleden nu nog niet weten welk nummer dit is. Via geheime stemming heeft de muziekcommissie de volgorde, en daarmee de nummer 1, vastgesteld. Zo blijft voor iedereen spannend welk nummer de topfavoriet is.

Al enkele maanden repeteren de bandleden om een ijzersterk concert neer te kunnen zetten. De afgelopen jaren is de fanfare gegroeid in ledenaantal. De bandleden hebben veel plezier met elkaar en dat is duidelijk te horen. Ook het showelement komt deze avond aan bod. Behalve de majorettes die een aantal shows presenteren, zijn er ook nog andere showelementen te zien. Laat u verrassen!

Komt u ook genieten van dit unieke concert? De prijs voor een toegangskaartje is bewust laag gehouden, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te komen kijken én luisteren.

Witte Kerk Heiloo, zaterdag 12 oktober, toegang € 2,50. Zaal open 19.30, aanvang 20.00 uur, kaartverkoop aan de deur.

Meer berichten