Theaterbende Heiloo start seizoen met kamp

HEILOO - De jongerengroep van Theaterbende Heiloo heeft het nieuwe seizoen geopend met een theaterkamp.

Bij scouting Akersloot werkten de jongeren drie dagen samen aan een presentatie. In het teken van 75 jaar vrijheid na de oorlog, besloot de artistieke leiding meteen te gaan werken met het nieuwe stuk: 'Anne Frank, Aangenaam!' dat voor 2020 op de planning staat. Het leven van Anne bezien door de ogen van de kinderen aan de hand van het dagboek van Anne Frank. In de week van bevrijdingsdag (5 mei t/m 10 mei 2020) zal de jongerengroep dit spelen op diverse plaatsen in Heiloo. De kant van Anne als puber, meisje met allure en fantasievolle geest zal voor een traan maar zeker ook voor een lach zorgen tijdens deze voorstelling.

Tijdens het kamp was er naast deze opdracht ook tijd voor lol en gekkigheid. Er was een karaoke show (met bijbehorende outfit, zie foto) en het kampvuur mocht natuurlijk niet ontbreken.

Het kamp was een groot succes, maar de jongeren zouden het wel leuk vinden als meer jongens en meisjes zich bij de groep aanmelden. Dus als je tussen de 13 en 17 jaar bent en graag wilt graag acteren en zingen, stuur dan een mail naar info@theaterbende-heiloo.nl en meld je aan voor een auditie.

Op naar een mooi repetitieseizoen en een prachtige voorstelling. Tot snel ziens!

Meer berichten