Concert Showband Heiloo in Witte Kerkje

HEILOO - Op één van de mooiste locaties in Heiloo geeft Fanfare Showband Heiloo zaterdag 12 oktober in het Witte Kerkje een groots concert. Na de viering van het vijftigjarig jubileum vorig jaar wil Fanfare Showband Heiloo het publiek trakteren op een fantastische muziekavond.

Het thema van deze avond is TOP 100. De leden van de band hebben uit haar grote repertoire van de afgelopen 50 jaar zelf een lijst samengesteld met wat zij de mooiste topnummers vinden die door FSH ooit zijn gespeeld. Daarmee wordt deze avond een feest van herkenning van oudere nummers die al weer een tijdje op de plank lagen, tot en met nieuwe nummers die nog maar sinds kort op de lessenaar staan.

Onder leiding van dirigent Bob Kanne wordt deze avond afgeteld naar de onbetwiste nummer 1 in de FSH TOP 100. Verrassend is dat de eigen bandleden nu nog niet weten welk nummer dit is, via geheime stemming heeft de muziekcommissie de volgorde, en daarmee de nummer 1, vastgesteld. Zo wordt het voor iedereen een spannende avond om erachter te komen welk nummer de topfavoriet is.

Ondanks dat de volgorde van de ranglijst nog niet bekend is wordt er wel al enkele maanden druk gerepeteerd door de bandleden om een ijzersterk concert neer te kunnen zetten. Het is daarbij mooi om te zien dat de afgelopen jaren de Fanfare weer gegroeid is in ledenaantal. Met deze extra muzikanten is het weer mogelijk om allerlei verschillende nummers ten gehore te brengen. Dat de bandleden daarbij enorm veel plezier met elkaar hebben om te spelen en muziek te maken is op alle fronten duidelijk te horen. De muziek spettert je in alle vrolijkheid tegemoet.

Er zal een grote variatie aan muziekstukken langskomen. Natuurlijk zullen er mooie marsen gespeeld worden wat u van een Fanfare mag verwachten. Maar ook mooie concertstukken, populaire muziekstukken en ballads komen aan bod.

Uiteraard zal ook het element show deze avond aan bod komen. Behalve de majorettes die een aantal shows presenteren zullen ook nog andere showelementen te zien zijn, wij laten u graag verrassen. Graag willen wij u verwelkomen op deze avond om u mee te laten genieten van ons concert. De prijs voor een toegangskaartje is bewust laag gehouden zodat dit geen belemmering kan zijn om naar ons te komen kijken én luisteren. Voor slechts €2,50 hebt u een gezellige, mooie avond met veel muziek en show. Een lust voor oog en oor. De avond start om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur: "Let us entertain you!"

Meer berichten