Entertainer Jordy zet de boel op z'n kop.
Entertainer Jordy zet de boel op z'n kop.

Radboudschool moves tijdens zomerfeest

HEILOO - Traditiegetrouw organiseerde de ouderraad van de Radboudschool in Heiloo op de eerste vrijdag na de zomervakantie het zomerfeest. 

Het thema van dit jaar was: 'Radboud moves' en dat kwam duidelijk naar voren in de verschillende activiteiten. De 6 meter hoge klimwand was niet te missen. Veel leerlingen waagden een poging om de top te halen. Iets wat voor de één een koud kunstje was en voor de ander een sportieve uitdaging. Dat de kinderen er plezier in hadden was in ieder geval duidelijk. Binnen konden de kinderen meedoen aan een Tacx-race: wielrennen op een soort hometrainer. Ook hiervoor stonden de kinderen in de rij, net als bij het zeer geliefde schminken en touwtje trekken voor de jongere kinderen. Trouwe gast en entertainer Jordy liet op het podium van zich horen. Hij kreeg de kinderen aan het zingen en dansen en maakte er een ouderwets feestje van.

Verder was er een skippyballenrace, trilspiraal, visspel, spijkerbroekhangen, een loterij met mooie prijzen, touwtrekken, een dansact en een cupcakewedstrijd. 

Het mooie weer en ruimschoots aanwezige eten en drinken maakten het zomerfeest af. De ouderraad kijkt terug op een mooi feest, met dank aan de sponsoren en de hulp van leerkrachten en enkele ouders. En zo is het nieuwe schooljaar weer ècht begonnen. 

Meer berichten