Afbeelding
Foto: John Klaver

Yvonne fietst Van Sluis naar Huis

Human Interest

HEILOO - Een half jaar geleden las Yvonne Klaver het verhaal van Sandy Krijnen van de Stichting Sandy Moves. Het relaas van Sandy inspireerde Yvonne dusdanig, dat zij aan de slag ging met een persoonlijke uitdaging in een leven met MS. 

Een koesterend verlangen van Yvonne is om in haar eentje een deel van de Noordzeekust-route te fietsen. Op de elektrische fiets, met alleen twee fietstassen en een paar wandelstokken mee. Yvonne: "Om dit te bereiken ben ik mijn grenzen gaan verleggen. Ik ben gaan trainen. Meer gaan fietsen en langere afstanden gaan afleggen. Dit heeft een verrassend positieve uitwerking op mijn conditie en spierkracht. Maar ik word er vooral heel blij van! Nu is het dan eindelijk zover. Het avontuur kan beginnen. Vol vertrouwen stap ik 3 september op de fiets. Ik trek de stoute schoenen aan en kleed mezelf in de door Kroone Liefting gesponsorde fietskleding met hun nieuwe logo. (Hiervoor nogmaals bedankt - het zit geweldig!). Ik kijk uit naar de tochten langs de kust en alle nieuwe mensen die ik ga ontmoeten."

Als je ook benieuwd bent naar het verhaal van Sandy Krijnen, neem dan een kijkje op haar website sandymoves.nl.  Ook Sandy is MS patiënt en zij vertelt over de fietstocht die zij in 2018 samen met haar hond heeft afgelegd (van Friesland naar de Mont Ventoux). Haar gedrevenheid en doorzettingsvermogen en de wijze waarop zij omgaat met MS, is een voorbeeld voor Yvonne en vele anderen. Op de website van Sandy kun je door middel van een vrijwillige bijdrage haar goede werk ondersteunen. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant