Foto: Margreeth Anema
Bedrijf Belicht

Stap in de tijdmachine voor je huid bij Schoonheidssalon Majoor

Schoonheidssalon Majoor

Weg naar de Bleek 1

1934 PG Egmond aan den Hoef

06 - 38 58 33 62

www.schoonheidssalonmajoor.nl

info@schoonheidssalonmajoor.nl

FB: schoonheidssalon Majoor

Insta: schoonheidssalon_majoor

In de prachtige landelijke omgeving tussen Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen vindt u direct naast Creightons, in een oase van rust, schoonheidssalon Majoor. Eigenaresse Joyce begon na haar schooltijd de opleiding uiterlijke verzorging aan de MDGO in Haarlem. "Ik was jong en kon moeilijk beslissen wat ik echt wilde. Ik stopte met de opleiding omdat ik een andere kans kreeg geboden," vertelt Joyce. Toen ze kinderen kreeg begon het weer te kriebelen en pakte ze de draad in de beautybranche weer op.

Huidverjonging en huidverbetering

Joyce richt zich in haar salon op huidverbetering en huidverjonging, daarnaast is ze ook natuurvoedingsadviseur. Ze is ervan overtuigd dat als je goed voor je lichaam zorgt, je dit aan de buitenkant ziet. Ze combineert dan ook de behandelingen die ze aanbiedt met haar kennis van voeding. "Als je bijvoorbeeld last hebt van acne dan zijn daar behandelingen voor, maar het voedingspatroon en de leefstijl van de klant spelen ook mee. Die neem ik dan ook onder de loep, mogelijk reageert de huid sterk op bepaalde voedingsstoffen of producten," legt ze uit. Binnenkort start ze met een cursus dermatologie voor schoonheidsspecialisten om haar kennis nog meer te verdiepen.

Bij schoonheidssalon Majoor kan je behalve voor standaardbehandelingen ook terecht voor diverse effectieve massages zoals een faceliftmassage, shiatsu of een bindweefselmassage. Deze zijn ook prima te combineren met andere behandelingen die Joyce aanbiedt. "De doelstelling van een nieuwe klant wordt uitgebreid besproken, aan de hand daarvan stel ik een traject voor die uit diverse behandelingen bestaat. De bindweefselmassage is bijvoorbeeld geweldig in combinatie met de intensievere Mesopen behandeling, dit geeft echt een fantastisch resultaat! Maar de bindweefselmassage is ook effectief om in te zetten als voorbereiding voor een cosmetische ingreep zoals een ooglift," aldus Joyce die ter ondersteuning ook de producten Xminerals From The Dead Sea verkoopt, zonder dierlijke bestanddelen en vol vitamines en anti-agingstoffen.

Een alternatief voor cosmetische ingrepen

De behandeling met de Mesopen (ook wel bekend als de Dermapen), wordt gebruikt tegen fijne lijntjes, grove poriën of een zwangerschapsmasker. Hierbij worden kleine naaldjes gebruikt om de huid als het ware te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. Daarna wordt de huid verwend met een ampul en zo kan de werkzame vloeistof dieper in de huid dringen. Voor plaatselijke huidverbetering, zoals bijvoorbeeld een ooglift of om de fronsrimpel of lijntjes rond de mond tegen te gaan, gebruikt Joyce de Plasmapen. Dit is een goed alternatief voor cosmetische ingrepen zoals bijvoorbeeld botox of een ooglidcorrectie. Twee unieke behandelingen die u gewoon in Egmond aan den Hoef kunt ondergaan.

20 procent korting op een behandeling naar keuze

De behandelingen zijn geschikt voor mannen, vrouwen en voor jong en oud. Vanaf ongeveer 24 jaar begint de afbraak van collageen. Joyce adviseert dus om zo vroeg mogelijk te starten met de huidverbeteringsbehandelingen. Als je na het lezen van het artikel nog twijfelt dan heeft schoonheidssalon Majoor een mooie aanbieding: iedere nieuwe klant krijgt op de eerste behandeling naar keuze 20 procent korting.

Tekst: Margreeth Anema

Meer berichten