De leerlingen hebben een geweldige dansshow in elkaar gezet.
De leerlingen hebben een geweldige dansshow in elkaar gezet. (Foto: aangeleverd)

Toonbeeld gaat samenwerking aan met Kleurenorkest!

LIMMEN - Het Kleurenorkest aan de Hogeweg in Limmen heeft al enkele jaren een eigen talentenshow. Maandelijks presenteren de leerlingen hun talenten aan elkaar tijdens Kleuren got talent. Er mag muziek worden gemaakt, gedanst of gezongen en iedereen doet enorm zijn best zijn talenten te laten zien.

Deze week was er echter een geheel andere versie van de talentenshow. Wekenlang hadden de kinderen geoefend op hun dansskills. In samenwerking met medewerkers van het Toonbeeld uit Castricum en Falco van Damn Fresh werd er een geweldige dansshow in elkaar gezet.

Elke klas kreeg een land toegewezen als thema voor hun dans. Zo had groep 8 IJsland en groep 1/2 Frankrijk. De muziek kwam uit het land en de kleding en moves werden er ook op afgestemd. Het was ongelofelijk om te zien hoe enthousiast de leerlingen aan de slag gingen en hoeveel ze in korte tijd hadden geleerd. Er werd een traditionele Afrikaanse dans gedaan door de kleuters en in groep 8 werd er flink gebreakdancet.

Om het geheel compleet te maken, mochten alle ouders donderdagmiddag op het schoolplein komen kijken naar de voorstelling. In het zonnetje met de tropische klanken van de muziek was het genieten voor iedereen! De ouders genoten van de prestaties van hun kinderen en de kinderen glommen van trots!

Meer berichten