Tijdens de Music Meeting 2019 traden Sabina en Eugène voor het eerst samen op.
Tijdens de Music Meeting 2019 traden Sabina en Eugène voor het eerst samen op. Foto: HAF

Sabina Brejwo zingt bij opening tentoonstelling

Cultuur

EGMOND AAN DEN HOEF - Galerie De Kapberg in Egmond aan den Hoef heeft een nieuwe tentoonstelling, die op zondag 30 juni om 15.00 uur wordt geopend. In deze tentoonstelling ziet u de ruimte niet alleen in de landschappen van Kris Spinhoven, de planten van Joke Vink en de herhalingen in de foto's van Joost Tholens, maar ook in de objecten van metaal(draad) van Saskia Wurpel. Deze vier verbeeldingen van de ruimte zullen u inspireren. Voor meer informatie over de kunstenaars zie het artikel op www.uitkijkpost.nl.

Tijdens deze opening zal Sabina Brejwo een mix van Poolse en Russische volksliederen zingen. Sabina Brejwo is van origine van Poolse afkomst en woont al meer dan 36 jaar in Heiloo. Zij wordt op gitaar begeleid door Eugène Vriend. Op de Music Meeting Heiloo 2019 maakte Sabina haar debuut. Met haar muziek wil zij de oude en rijke Slavische volkscultuur onder de aandacht van de mensen brengen.

De tentoonstelling is te zien van 28 juni tot en met 11 augustus op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur in Galerie De Kapberg, Slotweg 17 in Egmond aan den Hoef. Wie meer wil zien van de galerie: www.galeriedekapberg.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant