Foto: aangeleverd

Zomermarkt in Egmond aan Zee

EGMOND AAN ZEE - De zomer met de heerlijke zon is begonnen! Op zondag 23 juni zal er dan ook weer een Zomermarkt plaatsvinden bij de Zorgcirkellocatie Prins Hendrik waar je op zoek kunt gaan naar leuke cadeautjes of wat leuks voor jezelf! De kinderen kunnen ondertussen lekker zwieren in de zweefmolen of racen op de kinderkartbaan. De Zomermarkt vindt plaats van 11.00–17.00 uur.

Op de kramen zijn weer verschillende producten te vinden van zowel ondernemers als hobbyisten. Van kleding tot woondecoratie en van houten speelgoed tot sieraden, je kunt van alles op de markt vinden. De kinderen kunnen geschminkt worden en zich vermaken in de attracties. Voor iedereen is er wel wat lekkers verkrijgbaar bij de verschillende foodtrucks.

Livemuziek en heerlijk eten
Kom niet alleen struinen langs de kramen, maar ook kijken naar muzikale optredens. Geniet van de muziek onder het genot van gegrilde hamburgers, verse patat, Surinaamse gerechten, Caribbean shaved ice, vis en nog veel meer. Wil je graag gerookte vis mee naar huis nemen, loop dan even langs de ambachtelijke palingroker die niet alleen ter plekke heerlijke paling, maar ook zalm en makreel aan het roken is.

Zorgcirkel Prins Hendrik
Inmiddels is deze zomermarkt een traditie geworden. Door een goede samenwerking met De Zorgcirkel en het door hen beschikbaar stellen van het terrein van De Zorgcirkel Prins Hendrik, hebben we de mogelijkheid gekregen om er weer een mooie zomermarkt van te maken.

Meer berichten