Vorig jaar ging € 500,- van de opbrengst naar herstel van de kerk.
Vorig jaar ging € 500,- van de opbrengst naar herstel van de kerk. Foto: aangeleverd
video

Inschrijving Kermisrun Limmen (horroreditie!) gestart

Algemeen Limmen

De zevende editie van de Kermisrun Limmen op zaterdag 7 september, wordt angstaanjagende leuk! De Kermisrun voor 2019 staat namelijk in het thema van horror! Schrikbarende taferelen, originele hindernissen en veel zaken die ze nog niet willen verklappen.

De opzet van de Kermisrun zal verder verlopen volgens het succesconcept van de afgelopen jaren. Dus de keuze uit 1, 2 of 3 rondes van een kleine 3 km. Er is plek voor maximaal 400 personen. Na afloop is er weer een hapje te eten en kan de dorst worden gelest bij de Heeren van Limmen.

Nieuw dit jaar is dat voor de leeftijd van 12-16 jarigen de prijs is verlaagd naar € 15,00 p.p. Na afloop is er voor deze groep een snack. Let op: er zijn maximaal 150 plekken beschikbaar voor 12-16 jarigen!

Voor 17 jaar en ouder is de prijs € 30,00 en is er na afloop een heerlijke lopend buffet en wordt iedereen uitgenodigd voor een gezellig drankje.

Zoals u ongetwijfeld weet was het thema van vorig jaar 'Kermis Run on Fire". Uw deelname en enthousiasme heeft wederom geleid tot een fantastisch geslaagde dag met een opbrengst van € 500,00 voor het herstel van de kerk (zie foto).

Video Kermisrun 2018: Ron Hof van Kermisrun Limmen op YouTube.

Goede doel dit jaar is de familie Gokke
Op 9 september 2013 zou Isabelle ook gaan deunen, maar ze moest werken. Onderweg naar haar werk werd ze aangereden en liep hersenletsel op. Vanaf dat moment volgde een horrorscenario voor het gezin. Het gezinsleven staat op zijn kop, en inmiddels is ze al jaren aan het revalideren. De laatste stap is een behandeling in Amerika waar een crowdfundingsaktie voor is opgestart.

De organisatie van de Kermisrun wil graag bijdragen aan de actie, onder het motto "Limmers helpen Limmers". Zij zullen een gedeelte van de opbrengst doneren, maar u kunt ook rechtstreeks doneren. Kijk hiervoor op de website www.kermisrun.nl.

De organisatie van vorig jaar heeft versterking gekregen van Pim Boersen, Colin Metzelaar en Doris Sassen. Kortom een team wat er weer vol voor gaat. Zij en vele enthousiast meewerkende bedrijven fantaseren alweer over leuke, spannende en hilarische hindernissen, met opnieuw een nieuwe route.

Inschrijven kan via www.kermisrun.nl, of op de jaarmarkt op woensdag 26 juni.

Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief