Roze voetballen bij HSV en De Foresters

HEILOO - Vrijdag 7 juni gaat het WK vrouwenvoetbal van start. De oranje leeuwinnen zijn er klaar voor.  Maar wist u dat er in Heiloo ook volop vrouwenvoetbal wordt gespeeld?

In Heiloo is het vrouwenvoetbal zelfs zó populair dat je de keuze hebt tussen twee clubs: je kunt voetballen bij HSV én bij De Foresters. HSV heeft zelfs een speciale meidenkleedkamer met roze tegels. Ook De Foresters heeft een speciale meidenkleedkamer, die geopend is door KNVB-voorzitter Michael van Praag. Beide clubs hebben vrouwenvoetbal hoog in hun vaandel staan en gaan vooral uit van veel spelplezier. Uitkijkpost organiseert daarom een Voetbalpoule, mede de HSV en De Forester maken dit gezusterlijk naast elkaar mogelijk. 

Ook Uitkijkpost is enthousiast over het vrouwenvoetbal en maakt het WK Vrouwenvoetbal graag nog een beetje spannender met de Uitkijkpost Voetbalpool. Een pool waaraan alleen vrouwen mogen meedoen en waarvan de te winnen prijzen dus ook speciaal op vrouwen zijn afgestemd. Dus trommel je vriendinnen, zus, moeder, oma, buurvrouw, tante, juf en wie dan ook op en doe mee aan deze leuke pool. Schrijf je in via deze link en speel mee voor leuke prijzen (en eeuwige roem natuurlijk). Ook lees je daar de spelregels. Vandaag is de allerlaatste dag om de Uitkijkpost voetbalpool voor het WK vrouwenvoetbal in te vullen. Women only - en hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Lees meer in de krant van deze week! Gedurende het WK vrouwenvoetbal zijn er verschillende dubbelinterviews van bekende HSV- en Forestervrouwen te lezen. 

Meer berichten