Het is altijd gezellig om even te struinen op de Lente Fair.
Het is altijd gezellig om even te struinen op de Lente Fair. (Foto: aangeleverd)

26 mei Lente Fair en Landgoeddag

HEILOO - Nog geen plannen voor deze zondag 26 mei? Ga dan even de benen strekken en tassen vullen tijdens de jaarlijkse Lente Fair op Landgoed Willibrordus te Heiloo! Een gezellige markt met ruim 100 kramen met een grote diversiteit aan artikelen. Er is genoeg te zien, te kopen en te proeven!

Zo vindt u op de markt o.a. handgemaakte kunststukjes, kleding, sieraden, edelstenen, homedeco, Nepalese artikelen, games, miniatuurautootjes en gereedschap. Verder is er een groot aanbod aan planten, kruiden en tuindecoratieartikelen. Vanzelfsprekend is aan de inwendige mens gedacht met een ruim aanbod aan snacks, vers fruit, broodjes beenham, koffie, thee, heerlijke sapjes, snoepgoed, noten, gedroogd fruit, fudge en kaas.

Ook voor de kinderen wordt het een feest. Ze kunnen zich laten schminken, zich vermaken bij de kop van Jut, een ritje maken in de draaimolen of deelnemen aan tal van andere leuke activiteiten. Tevens zijn museum Baduhenna, het Toverlantaarnmuseum, de Verhalenkamer, Historische Vereniging Heiloo, theeschenkerij De Trog en restaurant Keuken met Karakter geopend. Gedurende de hele dag zijn er groensafari's en natuurwandelingen en vinden op de jeu-de-boulesbaan wedstrijden plaats. Op de Oase van Rust kunt u genieten van een concert en in de Strandwal en in de Cultuurkoepel vindt Music Meeting Heiloo plaats.

Graag zien wij u op zondag 26 mei op de Lente Fair en de Landgoeddag van 11.00 - 17.00 uur op Landgoed Willibrordus, Kennemerstraatweg 464 in Heiloo. Er is parkeergelegenheid tegenover de brandweerkazerne, Rosendaal 2a.

 

Meer berichten